Eau de SABON: Paciulie Lavandă Vanilie
Paciulie Lavandă Vanilie  |  Senzualitate

O aromă deja legendară, un trio irezistibil: paciuli senzual, lavandă proaspătă şi vanilie dulce. Parfumul ideal pentru momentele în care ţi-ai dori ca timpul să stea în loc, măcar o clipă, sau să te întoarcă în acea lume a amintirilor dragi şi a experienţelor miraculoase pe care să le retrăieşti iar şi iar.

Cumpără online
Eau de SABON: Green Rose
Green Rose  |  Prospețime

O combinaţie echilibrată de arome: iarbă proaspăt tăiată, citrice zemoase şi încântătoare note florale de trandafiri îmbobociţi. Portretul aromat al feminităţii atemporale. Un parfum care te va purta pe tărâmuri rustice scăldate în soare blând, prin câmpuri îmbrăcate-n flori.

Cumpără online
Eau de SABON: Iasomie
Iasomie  |  Dragoste

Iasomie, bergamotă, bujor şi o inimă de flori de portocali adunate din grădina raiului, radiind un miros rafinat, feminin, îmbogăţit de o vanilie dulce, sofisticată. Companionul perfect al momentelor palpitante, când culorile par mai luminoase, aerul - mai proaspăt, şi inima ta bate mai repede! Un parfum ca o melodie de dragoste fredonată într-o noapte fierbinte de vară.

Cumpără online
Eau de SABON: Mosc
Mosc  |  Armonie

Moscul, bergamota, iasomia, trandafirul şi elegantele note aldehidice s-au prins într-o horă a purităţii şi a senzualităţii, pentru a crea esenţa perfectă a verii. O aromă preţioasă, ce persistă îndelung, fascinându-i pe cei ce rămân în urma ta. Bucură-te de farmecul graţios şi de îmbrăţişarea caldă a acestui parfum seducător, lasă-te învăluită de pace şi armonie.

Cumpără online
Eau de SABON: Citrus Blossom
Citrus Blossom  |  Bucurie

Portocale şi mandarine în pârg, armonizate cu note fine de iasomie, paciuli şi vanilie seducătoare. Rămâi cât timp doreşti în livada plină de fructe coapte şi dansează sub clar de lună, pentru a serba splendoarea naturii. Un parfum pentru momentele în care nu te mai poţi opri din zâmbit şi vrei să împarţi fericirea ta cu întreaga lume.

Cumpără online
Alb-negru
Pornire Oprire
Navigare cu tab
Mărește fontul