Background
Background

Angajamente şi valori

Angajamentele SABON
 
Produse

SABON este o firmă ale cărei produse cosmetice de înaltă calitate se bazează pe ingrediente naturale active. Ne alegem ingredientele din toate colţurile lumii, din cele mai bune surse. Formulele şi amestecurile noastre au cel mai înalt nivel şi respectă cele mai înalte standarde internaţionale.

 

Ne creăm produsele cu multă atenţie la cele mai mici detalii.

 

Pentru ambalaje folosim materiale reciclate şi reciclabile, cum ar fi hârtie reciclată, sticlă, metal.

 

Testele pe animale

SABON nu testează şi nu a testat niciodată produsele sale pe animale.
 

Servicii

SABON face eforturi mari pentru a îmbunătăţi consistent serviciile pentru clienţi. Personalul nostru este instruit pentru a menţine standardele ridicate ale serviciilor, obişnuite în toată lumea.

 

Pentru a încuraja aceste eforturi, apreciem orice întrebare, idee sau plângere despre produsele şi serviciile noastre. Acceptăm atât feedback-ul şi opiniile favorabile, cât şi pe cele nefavorabile. Avem un departament dedicat pentru primirea sugestiilor dumneavoastră, şi vom face tot posibilul să vă răspundem cât mai prompt.

 

Valorile SABON 

 

Extravaganţă

SABON se exprimă radiant, dominant şi spectaculos. Atmosfera din magazine este unică. Lumina lumânărilor şi licăririle candelabrelor, împreună cu podelele de lemn, creează o experienţă nostalgică, romantică şi extravagantă, lăsând o impresie de neuitat.

 

Magie

Intrarea într-un magazin SABON, sentimentul pe care îl încercaţi când primiţi un cadou sau când folosiţi un produs, este ca răsfoirea paginilor unei cărţi vechi şi magice care prinde viaţă.

 

Simţuri

La SABON credem că senzualitatea este o parte esenţială a vieţii. Atmosfera de la SABON, mirosurile, texturile, lumina… totul se adresează simţurilor şi trezeşte trupul şi mintea.

 

Lux

Parfumurile şi texturile, atmosfera din magazin, ambalajele şi hârtia de împachetat realizate cu atenţie – toate creează senzaţia de valoare, de plăceri bogate şi care în acelaşi timp îmbogăţesc.

 

Right1Trans
Right2Trans