Background
Background

Oferirea unui cadou

SABON crede în daruri! Când vreţi să oferiţi un cadou persoanei iubite sau celor care sunt importanţi pentru dumneavoastră, soţiei sau angajaţilor, alegerea cadoului perfect poate fi o misiune dificilă.

 

Vă oferim mai multe metode de a alege cadoul perfect:

 

1. Secţiunea „Magazinul de cadouri”

În secţiunea „Magazinul de cadouri” veţi găsi cele mai bine vândute produse ale noastre, aşa cum au fost ele selectate de-a lungul anilor. Veţi descoperi o mare varietate de cadouri cu diverse specificaţii, combinaţii şi preţuri.

 

2. Un cadou personalizat

Cu această opţiune puteţi alege cutiile şi produsele preferate din întreaga colecţie de produse de pe site-ul nostru. Adăugaţi aceste produse la coşul de cumpărături.
În pasul final de comandă, aveţi opţiunea să bifaţi ce produse doriţi să le faceţi cadou. Toate produsele marcate drept cadouri vor fi ambalate.
Dacă aţi ales şi o cutie, produsele dumneavoastră vor fi împachetate în hârtie de lux, cu panglici de împachetat potrivite. Dacă în listă nu a fost introdusă nicio cutie, produsele dumneavoastră vor fi împachetate într-un ambalaj de celofan.

 

O felicitare personalizată poate însoţi cadoul dumneavoastră. În ultima etapă (finalizarea comenzii) puteţi scrie mesajul ce doriţi să apară pe aceasta.

 

Right1Trans
Right2Trans