Background
Background

Delicatesele plăcerii, la SABON

 

De fiecare dată când intraţi într-un magazin SABON sunteţi invitat la o întâlnire cu timpul. Delicatesele SABON îi poftesc pe cei care ne trec pragul să-şi aleagă plăcerile dintr-o diversitate de parfumuri, nuanţe şi senzaţii.

 

Produsele SABON sunt realizate din ingrediente de înaltă calitate, pe baza unor formule ce respectă standardele internaţionale. Acordăm o mare atenţie ingredientelor şi combinaţiilor dintre ele, până la cel mai mic detaliu, cu o grijă constantă şi fără compromisuri pentru protecţia naturii şi a mediului.

 

SABON este recunoscut pentru inovaţiile sale, cum ar fi săpunurile de casă vândute la kilogram, dezvoltarea unor parfumuri speciale, designul unor ambalaje unice pentru produse şi, desigur, designul şi selectarea ambalajelor. Toate aceste mici detalii formează o experienţă unică, ce te invită în lumea SABON.

 

 

 

Simţuri, senzualitate şi parfumuri

 

La SABON trăim într-o lume a senzualităţii, parfumului şi atingerii şi acordăm o importanţă deosebită simţurilor. Aromele şi parfumurile ne înconjoară, devin parte din personalitatea noastră şi reprezintă o formă de expresie personală şi plină de înţeles. Ce purtăm pe piele este mai important decât orice haină şi ne influenţează felul în care simţim şi senzualitatea, însăşi prezenţa noastră.

 

Colecţia unică de parfumuri de la SABON a fost creată cu grijă din extrase aromatice de cea mai înaltă calitate din toată lumea, de către un expert internaţional în parfumuri. Acordăm o atenţie deosebită tuturor ingredientelor şi căutării unor combinaţii unice şi inovatoare.

 

SABON a creat combinaţii precum paciuli-lavandă-vanilie – care a devenit unul dintre parfumurile cele mai dorite din lume – un parfum unic şi senzual care captivează inima celor care l-au încercat mai mult decât orice altceva.

 

SABON vă lasă să vă alegeţi parfumul cel mai potrivit, care vă place cel mai mult, şi să vă bucuraţi de el printr-o întreagă serie de produse pentru corp şi cămin.

Parfumul vă urmăreşte, merge cu dumneavoastră, vă însoţeşte acasă, face parte din identitatea dumneavoastră şi vă lasă să îl schimbaţi în funcţie de timp, loc şi preferinţe.

 

Right1Trans
Right2Trans