Background
Background

Exfoliantele cu sare

 

Plecând de la importanţa majoră a exfolierii pielii, am creat un produs unic, ce cuprinde însăşi chintesenţa frumuseţii. Este un borcan plin cu minuni, ale caror efecte le vei simţi şi vedea de la prima aplicare. Este o experienţă pe care vei dori să o repeţi iar şi iar.

 

În esenţă, este vorba de cea mai benefică exfoliere a pielii: cu sare şi ulei. Dar nu oricum: am ales cea mai bogată sare din lume - sarea de la Marea Moartă - şi cele mai nutritive uleiuri pentru frumuseţea pielii: ulei de andiroba (extras din nucile arborelui amazonian), ulei de jojoba, ulei de măsline, ulei de migdale dulci şi ulei de limba-mielului.

 

Sarea de la Marea Moartă este recunoscută pretutindeni pentru proprietăţile sale deosebite: are efecte antiinflamatorii şi antistres, calmează epiderma, creşte imunitatea pielii.

Uleiul de andiroba tratează şi calmează, uleiul de jojoba hidratează, uleiul de migdale şi de măsline hrănesc în profunzime, uleiul de limba-mielului regenerează şi reface elasticitatea şi tonicitatea pielii.

 

Exfoliantul nu doar înlătură celulele moarte, ci şi activează circulaţia sanguină şi limfatică, ajutând la drenarea toxinelor din piele, cauzatoare de celulită şi vergeturi.

 

Un tratament de exfoliere cu scruburile SABON este o etapă de nelipsit din ritualul de frumuseţe al unei femei: pielea va rămâne suplă, catifelată şi strălucitoare, uleiurile o vor hidrata în profunzime timp de 48 de ore, iar parfumul exfoliantului va ramâne pe piele întreaga zi.

 

Exfoliantele cu sare SABON răsfaţă pielea şi bucură sufletul. Este experienţa frumuseţii care se simte şi care se vede.

 

PĂRERI ALE CELOR CARE FOLOSESC EXFOLIANTELE CU SARE

 

„Este produsul meu preferat, lasă pielea moale și catifelată dupa exfoliere, și o aromă impregnată chiar și în prosopul de baie. Recomand cu încredere!” (Adriana)

 

 

 

„Scrub-ul se odihnește în ulei în borcan, și lasă "mătase" în urma lui. Absolut toată lumea care mi-a atins pielea după ce l-am folosit was like woooow, what are you made of? :)))) E cam scump, ce-i drept, dar ține mult și merită investiția.” (Eliza)

 

 

 

„Este SENZATIONAL! Îți lasă pielea atât de fină după utilizare! este INCREDIBIL!Cred că e cel mai tare produs de îngrijire care poate exista! îți face pielea de bebeluș! Prețul nici nu mai contează! Este GENIAL! Poate credeți că exagerez, dar vă las să-l încercați” (Carapcea)

 

 

 

„Un scrub cu o textură minunată, un miros fresh dar persistent. Pielea rămâne foarte catifelată, iar de cremă nici nu mai este nevoie pentru că uleiurile își fac foarte bine treaba. Recomandarea mea este chiar să nu ștergeți cu prosopul după baie, ci să lăsați pielea să se usuce natural. Eu sunt îndrăgostită de acest scrub :).“ (Diana)

 

 

 

„Am folosit acest exfoliant de corp și îl folosesc de cel puțin 6 luni de zile. De multe ori când nu mai am timp să îmi dau cu cremă după baie/duș, acesta își continuă “efectele“, lăsând o piele foarte catifelată și hidratată. Este cel mai bun exfoliant pe care l-am putut avea!“ (Roxana Mariana)

 

 

 

„Acesta este produsul meu preferat de la Sabon. Îl recomand din inimă tuturor persoanelor care doresc să aibă o piele fină și catifelată. După folosirea exfoliantului, nu mai este nevoie să aplic loțiune sau lapte de corp, pentru că pielea este hidratată și subtil parfumată. Mirosul este divin.“ (Geogiana)

 

Right1Trans
Right2Trans