Background
Background

În trend - întoarcerea la natură!

Alege cosmetice bazate pe ingrediente naturale

 

E adevărat, nu sunt cele mai ieftine de pe piață, și asta pentru că prelucrarea extractelor din plante și tranformarea lor în creme și loțiuni care să ofere toate beneficiile naturale fără a irita pielea sunt niște proceduri costisitoare. De exemplu, o cremă bună pe bază de aloe vera nu are cum să fie foarte ieftină, pentru că prelucrarea acestei plante-minune are costuri de producție serioase. Vei spune, atunci: dar de ce să apelez la creme, nu mai bine pisez o legumă și o pun pe față? Nu! Află că esențele naturale, pe cât sunt de benefice, pe atât sunt de periculoase când sunt utilizate în mod necontrolat! Ele pot duce la sensibilizarea tenului și la apariția dermatitelor de contact.

 

Revino la săpunul de casă

 

Iată o alegere foarte la îndemână – cea de a te întoarce la săpunurile naturale, cele utilizate de bunicii noștri, fără coloranți artificiali și alte chimicale. Asta nu înseamnă să te apuci tu să-ți faci săpun, nici vorbă. Ai de unde alege, din nenumăratele sortimente de săpunuri naturale disponibile acum pe piață. Încearcă-le pe cele de la Sabon – care dau numele brandului și sunt recunoscute pentru textura lor fină și aromele irezistibile. Vei adora săpunul cu burete vegetal și aromă de lămâie - îmbunătăţeşte elasticitatea şi fermitatea pielii și  e ideal pentru zonele uscate precum coate, călcâie, genunchi, precum şi pentru o curăţare în profunzime a întregului corp.

 

Poartă fibre naturale

 

Pentru sănătatea și frumusețea pielii, pe lângă cosmeticele folosite, la fel de importante sunt materialele textile care intră în contact cu ea. Evită pe cât posibil hainele din fibre artificiale, precum cele din nailon, și mizează pe materiale naturale: bumbac, mătase naturală, in. În special când vine vorba de prosoape, lenjerie de corp și haine de casă, fibrele naturale, prietenoase cu pielea, e musai să facă legea în dulapul tău. Sabon îți propune o colecție extrem de rafinată de prosoape moi și pufoase, halate de casă și pijamale din bumbac fin, toate un adevărat răsfăț pentru ochi și pentru piele.

Right1Trans
Right2Trans