Psihoterapeut Andreea Goliţă

Psihoterapeut Andreea Goliţă

Psihoterapeut Andreea Goliţă

Psihoterapeut Andreea Goliţă

 

Andreea Goliță, psiholog și psihoterapeut în cadrul Centrului Psihologie Cuantică din București, e soție și mamă a două fetițe, e pasionată de psihologie, mindfulness, lectură și călătorii și crede cu pasiune în forța iubirii necondiționate și în conexiunea profundă dintre oameni.

 

Cu peste zece ani de experiență atât în terapia individuală, cât și în terapia de cuplu și familie, Andreea Goliță investește permanent în formarea sa ca profesionist și e la curent cu noile tehnici de psihoterapie și cu domeniile conexe acestei discipline. Acreditarea sa este ca terapeut Bowen, o formulă unică de reechilibrare neuro-musculară, folosită cu succes în psihosomatică.

 

„Formarea continuă și expertiza în mai multe arii ale psihologiei m-au făcut să privesc fiecare problemă din mai multe perspective, în contextul sistemului și supra-sistemului în care trăiește fiecare persoană. Vreau să îi ajut pe oameni să fie ancorați în propria realitate, să o privească din unghiuri diferite, să se debaraseze de un trecut apăsător, să extragă învățăminte care duc la acceptarea de sine. Cred că vindecarea vine din redescoperirea iubirii de sine, dar și a iubirii de ceilalți, prin gestionarea eficientă a emoțiilor copleșitoare.“

 

Studii şi specializări:
Psihoterapie centrată pe emoţii EFT “Emotionally Focused Therapy” - cea mai de succes terapie de cuplu conform cercetărilor în domeniu (2015 - 2017)
Psihoterapie Sistemică de cuplu şi familie - Școala Sistemică de Formare “by Gamma Institute” - o umbrelă care cuprinde mai multe concepte ce au la bază familia ca sistem: terapia structuralistă, strategică, transgenerațională, experențială de familie, cognitiv-comportamentală sistemică, eriksoniană de familie, narativă, focalizată pe soluție, colaborativă (2013 - 2017)
Master în Psihologie, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iaşi (2008 - 2010)
Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iaşi (2004 - 2008)
Cursul de terapie Bowen în cadrul Academiei de terapie Bowen din Australia (2014 - 2016)
Membru al “Internaţional Centre for Excellence în Emotionally Focused Therapy” Ottawa, Canada
Membru al “Australian Bowen Academy”
Membru al Colegiului Psihologilor din România, cod 07579