Atenție! Din data de 01.01.2022, magazinul Sabon AFI Palace Cotroceni este închis pentru renovare. Mulțumim mult pentru înțelegere!

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE SABON

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE SABON

Ultima actualizare: 17.06.2021

 

La Sabon, ne angajăm 100% să protejăm confidențialitatea și securitatea clienților noștri și ale vizitatorilor site-ului. Membrii echipei Sabon sunt și ei clienți, atât ai Sabon, desigur, cât și ai altor mărci, așa că apreciem și respectăm importanța confidențialității.

 

 • Această politică de confidențialitate descrie modul în care implementăm aceste valori de bază și în care respectăm și protejăm dreptul dvs. la confidențialitate. Vă recomandăm insistent să citiți cu atenție această declarație, deoarece stabilește baza pe care utilizăm datele dvs. cu caracter personal atunci când cumpărați produsele noastre online sau în unul dintre magazinele noastre sau prin alte puncte de vânzare Sabon („Produsele”), accesați site-urile noastre web, interacționați cu noi sau utilizați în alt mod serviciile și aplicațiile noastre (denumite împreună: „Serviciile”).
 • sabon.ro (denumit în continuare: „Site-ul”) este un site de internet administrat de Sabon Holdings S.R.L. (denumită în continuare „Societatea” și/sau „Sabon” și/sau „Noi”), cu sediul social în București Sectorul 1, Strada Sfinții Voievozi, nr. 65.
 • Această politică de confidențialitate (denumită în continuare „Politica de confidențialitate”) este menită să vă ofere detalii despre:
 1. Informații despre modul în care colectăm datele dvs. cu caracter personal
 2. Măsurile de securitate pe care le luăm pentru a asigura respectarea și protecția datelor dvs. cu caracter personal
 3. Drepturile dvs. individuale în ceea ce privește dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu reglementările locale privind datele cu caracter personal
 4. Informații generale despre Societate și produsele sale, precum și un magazin online pentru vânzarea produselor Societății.

 

Dacă nu se prevede altfel în mod specific: (1) orice referire la Servicii din prezenta Politică de confidențialitate va include orice parte a acestora; (2) termenii definiți în Termenii de utilizare vor avea aceleași semnificații aici; și (3) toți termenii acestei Politici de confidențialitate se aplică în beneficiul următorilor: 1) Filialele sau partenerii de afaceri ai Sabon, inclusiv moștenitorii și cesionarii acestora; 2) oricare dintre acționarii majoritari ai Sabon; 3) orice entitate controlată de Sabon; și 4) orice entitate aflată sub control comun cu Sabon.

 

Termenii stabiliți mai jos se aplică ambelor sexe și orice referință în forma masculină este doar pentru comoditate. Mai mult, termenii în formă singulară se aplică și pluralului și invers.

 

Vă încurajăm să alocați câteva minute pentru a o citi și să ne contactați dacă aveți întrebări.

 

Actualizarea Politicii de confidențialitate

Această Politică de confidențialitate poate fi revizuită din când în când de către Sabon, în conformitate cu cerințele legale locale. Dacă este implicată o modificare critică a naturii utilizării datelor dvs. cu caracter personal sau dacă modificarea este în orice alt mod relevantă pentru dvs., ne vom asigura că vă oferim actualizarea adaptată într-un mod care va rămâne vizibil și recunoscut de dvs. înainte ca schimbarea să intre efectiv în vigoare.

 

Colectarea informațiilor

Colectăm informații cu caracter personal în următoarele moduri:

Putem colecta informații tehnice, legate de identificatori unici, pentru a efectua analize statistice (pentru a preveni erorile și pentru a ne îmbunătăți Serviciile), cum ar fi:

 • Coduri de utilizator
 • Tipul dispozitivului pe care îl utilizați și ID-urile dispozitivului
 • Tipul browserului
 • Orele accesării
 • Funcțiile sau funcționalitățile pe care le-ați selectat în timp ce utilizați Serviciile
 • Locația dvs. geografică generală.

Informații necesare - pentru a efectua o comandă, trebuie să ne furnizați anumite informații, cum ar fi:

 • Numele dvs.
 • Adresa dvs. de email
 • Informațiile dvs. de contact
 • Informațiile dvs. de membru
 • Informațiile dvs. privind comanda și livrarea
 • Informații legate de contul dvs. pe site
 • Informații despre cardul dvs. de credit
 • Etc.

Este posibil să vă solicităm informații suplimentare și/sau alte informații în timpul procesului de comandă, ca să îmbunătățim experiența dvs. de utilizator, să sporim valoarea și calitatea Serviciilor și să analizăm utilizarea acestora. În cazul în care alegeți să achiziționați anumite servicii și produse oferite pe Site, vi se poate cere să furnizați informații suplimentare pentru a finaliza o astfel de achiziție.

 

Dacă alegeți să vă înregistrați pe Site și/sau să creați un cont în Site, vom colecta de la dvs. informații cu caracter personal care vă permit să fiți identificat, cum ar fi numele, numărul dvs. de telefon și adresa de e-mail. Este mereu la latitudinea dvs. dacă ne oferiți sau nu informații de acest gen. Pentru a minimiza impactul asupra confidențialității dvs., nu vom colecta niciodată cu bună știință mai multe date cu caracter personal decât este strict necesar pentru a efectua activitățile descrise în această politică.

 

Putem combina informații cu caracter personal cu informații fără caracter personal pentru a îmbunătăți experiența dvs. de utilizator, a spori valoarea și calitatea Serviciului și pentru a analiza utilizarea Serviciului.

 

În plus față de informațiile colectate în modul descris mai sus, puteți alege să ne împărtășiți informații suplimentare despre dvs. în contextul Serviciului și, dacă alegeți să faceți acest lucru, o faceți la propria discreție și pe propria răspundere.

 

Stocarea și protejarea informațiilor dvs. cu caracter personal

Informațiile dvs. cu caracter personal vor fi stocate și prelucrate pe computerele sau serverele noastre situate în state membre ale Uniunii Europene / Spațiului Economic European sau în state pentru care Comisia Europeană a emis o decizie privind nivelul adecvat de protecție asigurat datelor cu caracter personal (e.g., Israel). Anumite date cu caracter personal pot fi transmise către terți care furnizează servicii către Sabon, situați în afara Uniunii Europene / Spațiului Economic European sau în state cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție în materia prelucrării datelor cu caracter personal (e.g., Statele Unite ale Americii). În cazul acestor transferi vom implementa garanții adecvate, în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016, pentru asigurarea protecției datelor cu caracter personal ce fac obiectul transferului.

 

Vom păstra și vom utiliza informațiile dvs. pentru a ne respecta propriile obligații legale, pentru soluționarea litigiilor referitoare la utilizarea Serviciului de către dvs. și pentru a aplica termenii prezentului Acord.

 

Considerăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. cu caracter personal cea mai înaltă prioritate și limităm accesul la acestea la angajații noștri care trebuie să intre în contact cu acestea pentru a-și îndeplini rolul și pentru a vă putea oferi Serviciile.

 

Deși facem tot posibilul pentru a vă proteja informațiile cu caracter personal, transmiterea informațiilor prin internet nu poate fi niciodată complet sigură și, prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor pe care ni le partajați pe propriul risc.

  

Utilizarea informațiilor și datelor cu caracter personal

Putem folosi informațiile cu caracter personal într-o varietate de moduri, inclusiv prin contactarea dvs., pe Site, prin e-mail sau altă corespondență și prin terțe părți. Folosim informații cu caracter personal în scopurile stabilite în prezenta Politică și în conformitate cu legislația aplicabilă.
În general, folosim informații cu caracter personal în următoarele scopuri:

 

 

Scopurile în care prelucrăm datele dvs.Temeiul legal în baza căruia prelucrăm datele cu caracter personal
pentru a vă oferi serviciile și produsele pe care le-ați selectat sau achiziționat Executarea contractului încheiat cu privire la furnizarea serviciile și produsele noastre, potrivit Termenilor de utilizare sau a oricărui alt acord între noi și dvs.
pentru a vă furniza informații de marketing privind Societatea și Site-ul Consimțământul dvs.
pentru a vă trimite chestionare de satisfacție, studii de piață și sondaje de asigurare a calității Interesul nostru legitim de a asigura calitatea produselor și serviciilor noastre
pentru a vă trimite oferte de vânzare de la noi și de la partenerii noștri de afaceri de care considerăm că ați fi interesat în temeiul profilului de utilizator pe care îl creăm pe baza datelor dvs. Consimțământul dvs.
pentru a ne îmbunătăți înțelegerea pieței și pentru a îmbunătăți produsele și serviciile pe care le oferim. Interesul nostru legitim de a îmbunătății continuu produsele și serviciile oferiteSabon va crea și analiza profilul dvs. de utilizator pe baza datelor cu caracter personal pe care le deținem cu privire la dvs. – de tipul: sex, data nașterii, istoricul cumpărăturilor realizate prin intermediul Site-ului, produse vizualizate pe Site.

 

Ca urmare a analizării acestor date, vom putea să identificăm preferințele și interesele dvs. în materie de achiziții, și astfel să le raportăm la produsele pe care le promovăm și să stabilim prin intermediul unor proceduri automatizate (denumite și ”proces individual automatizat”) conținutul materialelor de marketing direct care vă vor fi transmise.

 

În consecință, materialele de marketing direct pe care ți le vom transmite vor fi mai specifice, convingătoare și vor prezenta mai mult interes pentru dvs., putându-vă influența comportamentul financiar (i.e., în sensul de a achiziționa respectivul produs/ serviciu inclus în materialul de marketing).

 

Partajarea informațiilor cu terții.

Luăm foarte în serios confidențialitatea clienților noștri și nu vindem, închiriem sau oferim în alt mod informații de identificare personală către terți, cu excepția modului descris în această Politică de confidențialitate. Nu vom împărtăși informațiile cu caracter personal generate ca urmare a unei tranzacții cu alte servicii fără consimțământul dvs. expres sau instrucțiunile dvs. în acest sens, cu excepția cazului în care o astfel de dezvăluire este necesară în opinia noastră pentru a îndeplini oricare dintre următoarele scopuri:

 • a respecta orice instrucțiune transmisă ca parte a unei proceduri legale, inclusiv, dar fără a se limita la citații în proceduri civile și penale, ordin judecătoresc și/sau divulgare obligatorie ca răspuns la cererea entităților, autorităților și/sau agențiilor guvernamentale
 • Aplicarea termenilor acestei Politici de confidențialitate, a Termenilor de utilizare sau a oricărui alt acord între noi și dvs.
 • a oferi soluții legate de serviciile pentru clienți; a raporta consilierului dvs. juridic (dacă este cazul)
 • a proteja drepturile, proprietatea sau securitatea personală ale Sabon, ale clienților săi ori a publicului larg. Fără derogare de la generalitatea celor menționate anterior și la propria noastră discreție, putem furniza terților, inclusiv potențialilor agenți de publicitate pe Site, anumite informații non-personale referitoare la utilizarea Serviciului, în diferite scopuri.

Link-uri către site-uri și servicii terțe

Terții sunt parteneri externi sau servicii care pot fi utilizate de companii, inclusiv Sabon, pentru a satisface anumite nevoi, cum ar fi:

 • Funcții operaționale ale site-ului web: recenzii ale clienților, servicii pentru clienți etc.
 • Logistică: pregătirea comenzilor, expediere/livrare, retururi
 • Gestionarea prelucrării datelor și comunicațiilor (e-mail, SMS, notificări push) cu platforme precum Salesforce, Mailchimp pentru servicii de la comunicarea operațională (confirmarea comenzilor, confirmarea livrărilor) până la informații sau buletine promoționale trimise prin e-mail sau SMS
 • Terți utilizați în scopuri publicitare: afișarea de bannere pentru campanii, bannere pentru rețele de socializare, realizate împreună cu agenții de publicitate
 1. Faptul că Serviciul face legătura cu alte site-uri sau servicii sau prezintă un banner sau o altă formă de reclamă nu trebuie interpretat ca o susținere sau aprobare de către noi a unei astfel de terțe părți și nu constituie o declarație a unei forme de afiliere cu un astfel de terț. Dacă faceți clic pe un link către un site sau serviciu terț, inclusiv o reclamă, veți părăsi Site-ul sau Serviciile pe care îl/le utilizați și veți fi transferat către respectivul site sau serviciu terț.
 2. Site-urile și serviciile terțe online pot seta „cookie-uri” sau alte dispozitive pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil și pot colecta informații cu caracter personal de la dvs. Alte site-uri și servicii sunt guvernate de termeni care diferă de ai noștri în ceea ce privește colectarea și/sau divulgarea informațiilor cu caracter personal pe care le furnizați.
 3. Deoarece nu putem controla astfel de activități ale terților, nu vom fi responsabili pentru utilizarea informațiilor dvs. cu caracter personal de către aceste terțe părți și nu garantăm că acestea respectă politicile de confidențialitate și mențin măsuri de securitate similare cu ale noastre. Prin urmare, vă recomandăm să citiți politicile de confidențialitate, condițiile de utilizare și declarațiile unor astfel de site-uri și servicii terțe pe care le vizitați înainte de a le furniza orice informații cu caracter personal.
 4. Cu toate acestea, în cazul în care nu doriți să primiți publicitate direcționată/bazată pe interesele dvs. de la terți, vă puteți modifica opțiunile direct din bannerul pentru cookie-uri.

Accesarea sau gestionarea informațiilor dvs. cu caracter personal
Aveți dreptul să ne solicitați o copie a informațiilor dvs. cu caracter personal, să corectați, ștergeți sau să restricționați prelucrarea informațiilor dvs. cu caracter personal și să obțineți informațiile cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, care poate fi citit automat. În plus, vă puteți opune prelucrării informațiilor dvs. cu caracter personal în anumite circumstanțe (în special, în cazul în care nu trebuie să prelucrăm datele pentru a îndeplini o cerință contractuală sau altă cerință legală). În cazul în care v-am solicitat consimțământul, îl puteți retrage în orice moment. Dacă solicitați să vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs., acest lucru nu va afecta nicio prelucrare care a avut loc până în acel moment.

 

În cazul în care datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate în scopul luării unor decizii automate, inclusiv crearea de profiluri, care produc efecte juridice sau care vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă, puteți solicita (i) obținerea intervenției umane cu privire la acest proces, (ii) exprimarea punctului de vedere cu privire la acest proces, (iii) contestarea deciziei provenite din acest proces.


Aceste drepturi pot fi limitate, de exemplu, dacă îndeplinirea cererii dvs. ar dezvălui date cu caracter personal despre o altă persoană sau dacă ne cereți să ștergem informațiile pe care ni le impune legea sau avem interese legitime imperioase să le păstrăm. Dacă aveți motive de îngrijorare neclarificate, aveți dreptul de a depune o reclamație la o autoritate de protecție a datelor.


Pentru a vă exercita drepturile sau dacă aveți întrebări cu privire la practicile noastre de confidențialitate sau aveți nevoie de asistență pentru exercitarea sau înțelegerea alegerilor dvs. privind confidențialitatea, vă rugăm să contactați responsabilul cu protecția datelor de la sediul central Sabon, în scris, la privacy@sabon.co.il sau puteți scrie pe: suport@sabon.ro.

 

Sabon va face tot posibilul să vă ajute cu oricare dintre solicitările dvs. În cazul în care aveți în continuare preocupări nerezolvate, aveți dreptul de a depune o reclamație la o autoritate de protecție a datelor: https://www.dataprotection.ro/

 

Informaţii despre cookie-uri

POLITICA SABON PRIVIND COOKIE-URILE
Ultima actualizare: 17.06.2021

 

Ce este un cookie?

 

Cookie-urile sunt identificatori alfanumerici pe care noi și furnizorii noștri de servicii îi putem instala pe computerul dvs., dispozitivul dvs. mobil sau alt dispozitiv și care ne permit să vă identificăm browserul web sau dispozitivul atunci când reveniți pe Site și/sau când utilizați același computer sau browser. Cookie-urile permit sistemelor noastre să vă recunoască browserul, astfel încât să putem urmări tendințele dvs. de utilizare pe Site, să îmbunătățim calitatea serviciilor noastre, să creăm o experiență de utilizator personalizată pe Site și să vă oferim publicitate de terță parte pe Site și pe alte site-uri. Browserul dvs. vă poate oferi posibilitatea de a bloca sau șterge cookie-urile dacă doriți să faceți acest lucru.

 

Puteți utiliza meniul „Ajutor” din browserul dvs. pentru informații suplimentare.

 

Vă rugăm să rețineți că blocarea tuturor cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor site-uri web, inclusiv a nostru.

Prin urmare, vă recomandăm să permiteți utilizarea cookie-urilor atunci când utilizați site-urile noastre web.

 

Cookie-urile de pe site-ul nostru web pot fi setate de noi, de terți în baza contractului cu noi sau de terți independenți, cum ar fi agenții de publicitate.

 

Durata cookie-urilor
Cookie-urile plasate pe computerul dvs. ca urmare a utilizării Site-ului nostru nu vor fi stocate niciodată mai mult de 13 luni de la data ultimei dvs. vizite.

 

Clasificarea cookie-urilor
Tabelul de mai jos prezintă diferitele tipuri de cookie-uri pe care noi (sau părțile terțe relevante) le putem utiliza și include informații pe care le puteți utiliza pentru a controla și a afla mai multe despre aceste cookie-uri.

 

Tipul de cookie-uri

De ce le folosim și informații suplimentare

Cookie-uri strict necesare (Cookie-uri de funcționalitate)

Cookie-urile strict necesare, numite și cookie-uri de funcționalitate, așa cum sugerează și numele lor, sunt vitale pentru buna funcționare a site-ului web. Acestea ne permit să ne amintim selecțiile dvs. între pagini, ceea ce înseamnă că putem transmite acele informații fără a fi nevoie să le reintroduceți.
Putem folosi cookie-uri pentru a ne asigura că site-ul nostru web funcționează așa cum trebuie și că rezultatele corecte sunt livrate în conformitate cu selecțiile dvs. De asemenea, putem folosi cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența, recunoscând dacă sunteți la prima accesare sau amintindu-ne preferințele și căutările dvs. anterioare.

Cookie-uri analitice și statistice (numite și Cookie-uri de performanță)

Putem folosi cookie-uri pentru a monitoriza și a înțelege mai multe despre modul în care sunt utilizate și accesate site-urile și serviciile noastre, ceea ce ne permite să optimizăm experiența utilizatorului și să construim un site web care să se potrivească nevoilor utilizatorilor noștri și să ghideze afacerea noastră.

De exemplu, putem folosi Google Analytics, care stochează cookie-uri pe dispozitivul dvs. pentru a genera rapoarte și statistici anonime. Google stochează aceste informații în conformitate cu politica lor de confidențialitate.

Cookie-uri de marketing și publicitate

Site-ul nostru poate afișa reclame relevante pentru dvs., în funcție de interese. Putem folosi, de asemenea, soluții de publicitate livrate de terți care să vă afișeze reclame legate de Servicii atunci când vă aflați pe alte site-uri web.
Aceste reclame personalizate sunt difuzate de terți folosind cookie-uri care vă vor urmări comportamentul pe web, utilizând informații statistice anonime, mai degrabă decât informații de identificare personală, inclusiv informații referitoare la utilizarea Serviciilor de către dvs., locația dvs. și caracteristicile demografice. Agenții de publicitate terți pot utiliza, de asemenea, cookie-uri, pentru a se asigura că sunt afișate reclame relevante, pentru a preveni difuzarea acelorași reclame de două ori către același utilizator și pentru a se asigura că reclamele sunt dimensionate corect și nu vă afectează experiența pe Site.

Retragerea Consimțământului

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul acordat pentru a primi Cookie-uri de marketing și publicitate , utilizând banner-ul cookie afișat pe acest site web și butonul său. Pentru a afla mai multe despre publicitatea direcționată/bazată pe interese și despre cum puteți accepta sau refuza (renunța la) acest tip de reclame, vă recomandăm să vizitați www.aboutads.info/choices sau www.youronlinechoices.eu

Va trebui să vă retrageți consimțământul acordat pentru a primi Cookie-uri de marketing și publicitate de pe fiecare dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa Serviciile.

Informațiile dvs. nu vor fi partajate cu partenerii noștri terți din rețeaua de publicitate în scopul publicității bazate pe interese dacă vă retrageți consimțământul acordat în acest sens.

Cookie-uri pentru rețelele de socializare

Cookie-urile pentru rețelele de socializare permit utilizatorilor să interacționeze mai ușor cu rețele precum Facebook și Instagram. Nu controlăm cookie-urile pentru rețelele de socializare și acestea nu ne permit să accesăm conturile dvs. de pe aceste rețelele. Vă rugăm să consultați politicile de confidențialitate relevante ale platformei de socializare pentru informații despre cookie-urile acestora: Politica privind cookie-urile Facebook, Politica privind cookie-urile Instagram, Politica privind cookie-urile Twitter.

 

Prestatori de servicii
Putem transfera informațiile dvs. către terți care ne furnizează servicii, inclusiv mentenanță web și verificarea informațiilor. Aceste terțe părți vor avea acces la informații limitate, care sunt necesare pentru prestarea serviciilor lor, și pentru niciun alt scop.

 

Lista de cookie-uri

Utilizam cookie-uri terțe - care sunt cookie-uri dintr-un domeniu diferit de cel al site-ului web pe care îl vizitați - pentru eforturile noastre de publicitate și marketing. Mai precis, folosim cookie-uri și alte tehnologii de urmărire în următoarele scopuri:

Cookie-uri funcționale
Aceste cookie-uri permit site-ului web să ofere funcționalități și personalizare îmbunătățite. Acestea pot fi setate de noi sau de furnizori terți ale căror servicii au fost adăugate pe paginile noastre. Dacă nu permiteți aceste cookie-uri, este posibil ca unele sau toate aceste servicii să nu funcționeze corect.

 

 

Setări cookie-uri