REUSE. RENEW. RECYCLE.
REUSE. RENEW. RECYCLE.
În parteneriat cu REUSE. RENEW. RECYCLE.

Vino cu recipientele SABON în magazinele noastre din AFI Cotroceni, Feeria sau Sun Plaza, iar noi ne vom ocupa de reciclarea lor. În plus, te răsplătim cu puncte pe care le poți transforma apoi în vouchere pe care le poți folosi pentru a achita comenzile!

REUSE. RENEW. RECYCLE.

Reuse. Renew. Recycle

Intră în programul nostru de reciclare în parteneriat cu RECICLAD’OR!

 

Pentru că e Luna Pământului, pentru că iubim natura și pentru că am ascultat sugestiile primite de la clienții noștri de-a lungul timpul, anunțăm cu entuziasm începerea programului

 

SABON ReCycle - reciclare cu recompense!

 

Începând cu 22 aprilie, te așteptăm în magazinele noastre din AFI Cotroceni, Feeria și Sun Plaza cu recipiente SABON goale, curate în schimbul cărora oferim vouchere valorice!

 

 

 

 

 

Cum funcționează – protejarea naturii în 3 pași simpli:

 

1. Curăță bine ambalajele produselor după utilizare și dezlipește etichetele.

 

 

 

2. Vino cu ambalajele goale la unul dintre magazinele SABON participante la campanie (AFI Cotroceni, Feeria și Sun Plaza), iar noi ne vom ocupa de reciclarea lor! 

 

 

 

3. Dacă ești parte din clubul Royal Passport, numărul de ambalaje aduse de tine va fi convertit în număr de puncte.
Pe baza punctelor acumulate, poți genera voucherul pentru a-l folosi la cumpărături.

 

 

1 ambalaj gol = 1 punct 

1 punct  =  1 leu

 

 

Voucherul* poate fi generat online, în contul Royal Passport sau în magazin.

* Poți transforma punctele în voucher valoric oricând din contul tău, iar voucherul poate fi folosit la orice achiziție în magazinele SABON din România şi online pe sabon.ro, în termen de 24 de ore de la data la care a fost generat.

 

 

 

Programul SABON ReCycle îți permite să trăiești satisfacția de a face o faptă bună pentru mediu, dar asta nu este tot! Ca o răsplată specială pentru angajamentul de a proteja natura, membrii Royal Passport care returnează ambalajele SABON vor primi în contul lor de client puncte care pot fi convertite în vouchere valorice*.

*Primim spre reciclare orice recipient cosmetic gol marca SABON.

Poți utiliza la cumpărături voucherul generat pe baza punctelor acumulate în program.

 

 

 

Despre angajamentul SABON

 

La SABON, credem că bucuria generată de miracolele naturii merge mână în mână cu dorința și angajamentul de a proteja frumusețile care ne înconjoară.

Această convingere este fundamentul mărcii noastre încă de la începuturi. Astăzi, ea servește drept filozofie ce ne ghidează calea către sustenabilitate și responsabilizare socială.

 

Campaniile “reNEW reUSE reLOVE“ permit comunității globale SABON să transmită entuziasmul de a face bine, mândrindu-se cu promovarea sustenabilității prin alegerea căii optime pentru fiecare produs finit, fie că este vorba de reutilizare sau returnare a ambalajului în magazine, pentru reciclare.

 

 

 

#reUSE! #reNEW #reLOVE

 

 Vești bune pentru tine, vești bune pentru planeta noastră!

 

 

SABON ReCycle