Background
Background

Modalităţi de plată

 

Înainte de finalizarea comenzii, vi se va solicita să alegeţi metoda de plată pe care o preferaţi. Puteţi alege între 4 metode de plată:

 

 1. Plata ramburs

  Cu această opţiune, produsele sunt livrate la adresa de destinaţie solicitată, însoţite de un document fiscal, cum ar fi o factură fiscală sau o chitanţă. Plata se va face către agent.

 2. Card de credit – plată online

  Plata prin card de credit nu se efectuează de către SABON, ci prin PayU. Dacă alegeţi să plătiţi comanda cu card de credit, veţi fi transferat la site-ul PayU şi vi se va solicita să completaţi detaliile privind metoda de plată. Formularul este scurt, iar procesul se derulează rapid.

   

  După completarea formularului primiţi confirmarea pentru comandă şi plată atât de la SABON, cât şi de la PayU.

   

  Nu se aplică taxe suplimentare!

 3. Plata online prin CardAvantaj la CreditEurope Bank, în rate, fără dobândă

  CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit în lei cu utilizare atât națională cât și internațională ce oferă posibilitatea de a efectua cumpărături cu plata în rate, primind în același timp și bonus pentru fiecare tranzacție efectuată.

   

  Mai multe informaţii despre CardAvantaj şi cum îl puteţi obţine »

 4. Transfer bancar

  Imediat după finalizarea comenzii, primiţi prin e-mail un mesaj de confirmare de la SABON. Acest mesaj include indicaţii despre efectuarea plăţii şi informaţii despre contul bancar al SABON. Comanda va fi confirmată, procesată şi livrată doar după ce banii intră în contul nostru bancar.

   

  Pentru a scurta acest proces, imediat după efectuarea plăţii ne puteţi trimite dovada plăţii prin fax sau poştă.

 

 

 

Right1Trans
Right2Trans