Despre noi

 

Bun venit la SABON, o lume în care prind viață sentimente și senzații!

 

Despre noi

DIN TEL AVIV ÎN TOATĂ LUMEA, GHIDAŢI DE PASIUNEA FONDATORILOR BRANDULUI

 

În 1997, doi prieteni din copilărie au deschis un mic magazin de săpunuri create după o rețetă australiană tradițională, veche de 70 de ani, pe care au descoperit-o în călătoriile lor.

Așa s-a născut SABON – dintr-un cuvânt cu origini semitice, însemnând „săpun“.

 

Despre noi

 

Pornind de la săpunurile proaspăt fabricate manual, marca s-a extins până la produse de îngrijire a corpului și pentru casă, oferind o gamă largă de texturi și arome încântătoare.

 

 

 

Despre noi

 

20 de ani mai târziu, SABON avea să ofere răsfăț în 180 de locații din întreaga lume.

 

Despre noi

FOCUS PE INGREDIENTELE NATURALE ŞI MINERALELE BENEFICE DE LA MAREA MOARTĂ

 

Puterea naturii de a vindeca și relaxa stă în centrul filozofiei SABON.

 

 

 

Despre noi

 

Încă de la început, brandul s-a angajat să ofere clienților săi doar ingrediente naturale de înaltă calitate, cum ar fi sarea marină, nămolul terapeutic și algele de la Marea Moartă, și să selecteze cu grijă elemente botanice din zona Mării Mediterane și de mai departe, completând lista cu ingrediente naturale precum uleiul de măsline și uleiuri esențiale obținute din diverse plante și fructe.

 

 

 

Despre noi

 

Înglobate cu generozitate în produsele Sabon, aceste ingrediente oferă pielii o îngrijire delicată, o hrănește și o catifelează.

 

Despre noi

NOI CREDEM ÎN TIMPUL REZERVAT DOAR NOUĂ ÎNŞINE, PENTRU A NE RECĂPĂTA ENERGIA ŞI A NE CONECTA LA CEEA CE ESTE CU ADEVĂRAT IMPORTANT

 

Convingerea SABON este că nimic nu are mai multă putere de a ne transforma starea de spirit, de a ne stimula energia și de ne a inspira încredere decât parfumul nostru personal...

Acea aromă unică poate modifica major modul în care ne simțim și în care experimentăm tot ceea ce ne înconjoară.

 

În 1997, cofondatorul companiei și „nasul“ brandului SABON au creat prima aromă originală, Paciuli-Lavandă-Vanilie. Aceasta a devenit în scurt timp parfumul-vedetă SABON, prezent de-a lungul întregului ritual de îngrijire corporală. Alte arome emblematice i-au urmat.

 

 

 

Despre noi

 

Dorința Sabon este de a transforma ritualul băii într-o experiență spirituală, vindecătoare.

 

Sabon îmbogățește viața clienților săi cu produse ce hrănesc și răsfață, oferind experiențe multisenzoriale.

 

Despre noi

UN RITUAL PERSONALIZAT ÎN 3 PAŞI

 

Primul pas este curățarea pielii cu un ULEI DE DUȘ delicat, cu o formulă bogată, care conține patru uleiuri esențiale ce protejează și catifelează.

 

 

 

Despre noi

 

Al doilea pas este exfolierea cu SCRUB de corp, creat după o rețetă unică în care sunt combinate săruri de la Marea Moartă și patru uleiuri naturale, pentru a exfolia și calma pielea.

Un borcan de scrub este vândut la fiecare 30 de secunde, în întreaga lume!

 

 

 

Despre noi

 

Ultimul pas este hidratarea, pentru care putem alege dintr-o varietate de LOȚIUNI DE CORP cu texturi bogate, create din ingrediente naturale și uleiuri esențiale ce hrănesc pielea pe termen lung, oferindu-i confortul de care are nevoie.

 

Despre noi

UN SIMŢ AL CĂLDURII, OSPITALITĂŢII ŞI AL DORINŢEI DE A ÎMPĂRTĂŞI EXPERIENŢE MINUNATE

 

În fiecare magazin, sub îndrumarea atentă a personalului, clienții sunt invitați să testeze pe pielea lor acest ritual, lângă o fântână ce oferă apă proaspătă.

 

În casa SABON, toți clienții sunt considerați oaspeți dragi și sunt invitați să descopere lumea noastră, o lume a îngrijirii și răsfățului.

 

Despre noi

O ABORDARE ARTISTICĂ

 

Născută de la săpunurile proaspăt confecționate manual și vândute la kilogram, povestea SABON rămâne una a emoției și măiestriei. Chiar și după ce s-a extins în întreaga lume, brandul și-a păstrat nealterate simțul artizanal și filosofia autenticității.

 

 

 

Despre noi

 

Ambianța simplă și elegantă a magazinelor decorate cu materiale naturale conferă produselor un binemeritat prim-plan, oferindu-le ocazia de a se face remarcate. În același timp, decorul transmite acea senzație de abundență care amintește de tarabele stradale.

Atmosfera primitoare oferă un sentiment plăcut de „acasă“ și stârnește clienților curiozitatea de a explora printre rafturi, de a atinge și testa produsele.

 

 

 

Despre noi

 

Ca ambalaje, le preferăm pe cele din sticlă transparentă, care lasă la vedere tot conținutul.

 

Toate formulele noastre sunt preparate in-house, folosind rețete tradiționale și ingrediente naturale.

 

 

 

Despre noi

 

Arta împachetării produselor este o altă dimensiune unică a mărcii: produsele cumpărate de la SABON arată ca niște daruri prețioase pe care ți le poți oferi atât ție însuți, cât și celor dragi.

 

 

 

Despre noi

 

Prin intermediul produselor artizanale care hrănesc și răsfață pielea și sufletul, realizate cu măiestrie și dragoste, oferim clienților noștri oportunitatea de a crea momente memorabile și de a-și îmbogăți viața cu o neprețuită senzație de pace și confort.

 

Testarea pe animale

SABON a adoptat regulamentul UE privind testarea pe animale atunci când a fost introdus pentru prima dată, în 2004.
Nu efectuăm nicio testare pe animale pentru produsele finite și, în plus, interzicem achiziția de materii prime de la furnizori, atunci când acestea au fost testate pe animale în scopuri exclusiv cosmetice.

 

Ingrediente naturale

SABON este un brand 100% vegan, ceea ce înseamnă că produsele noastre nu conțin ingrediente animale. Singurele subproduse de origine animală pe care le folosim în produsele noastre sunt laptele de capră și mierea, pentru gama de săpunuri solide.