Atenție! Din cauza volumului mare de comenzi plasate pe platforma online www.sabon.ro în această perioadă, timpul de livrare este de maximum 7 zile lucrătoare. Mulțumim mult pentru înțelegere!

Modalităţi de plată si livrare

METODE DE PLATĂ

 

Înainte de finalizarea comenzii, vi se va solicita să alegeţi metoda de plată pe care o preferaţi. Puteţi alege între 3 metode de plată:

 

 1. Plata ramburs

  Cu această opţiune, produsele sunt livrate la adresa de destinaţie solicitată, însoţite de un document fiscal, cum ar fi o factură fiscală sau o chitanţă. Plata se va face către agent.

 2. Card de credit – plată online

  Plata prin card de credit nu se efectuează de către SABON, ci prin PayU. Dacă alegeţi să plătiţi comanda cu card de credit, veţi fi transferat la site-ul PayU şi vi se va solicita să completaţi detaliile privind metoda de plată. Formularul este scurt, iar procesul se derulează rapid.

   

  După completarea formularului primiţi confirmarea pentru comandă şi plată atât de la SABON, cât şi de la PayU.

   

  Nu se aplică taxe suplimentare!

 3. Plata online prin CardAvantaj la CreditEurope Bank, în rate, fara dobanda

  CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.

   

  Mai multe informaţii despre CardAvantaj şi cum îl puteţi obţine »

 4. Transfer bancar

  Imediat după finalizarea comenzii, primiţi prin e-mail un mesaj de confirmare de la SABON. Acest mesaj include indicaţii despre efectuarea plăţii şi informaţii despre contul bancar al SABON. Comanda va fi confirmată, procesată şi livrată doar după ce banii intră în contul nostru bancar.

   

  Pentru a scurta acest proces, imediat după efectuarea plăţii ne puteţi trimite dovada plăţii prin fax sau poştă.

 

 

 

POLITICA DE LIVRARE

 

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Bucureşti şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

La finalizarea comenzii, pe site-ul nostru aveţi posibilitatea să alegeţi ziua în care preferaţi să se facă livrarea. Puteţi să alegeţi o dată dintr-un interval de până la 7 zile lucrătoare de la data la care a fost înregistrată comanda, cu mențiunea că această opțiune poate fi dezactivată în anumite perioade.

 

 

 

Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate prin FAN Courier și TNT.

 

Pentru comenzile de până la 200 RON, transportul pe teritoriul României costă 15 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)

 

Comenzile care depăşesc 200 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

 

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.