Modalităţi de plată si livrare

METODE DE PLATĂ

 

Înainte de finalizarea comenzii, vi se va solicita să alegeţi metoda de plată pe care o preferaţi. Puteţi alege între 2 metode de plată:

 

 1. Numerar sau card, la livrare

  Cu această opţiune, produsele sunt livrate la adresa de destinaţie solicitată, însoţite de un document fiscal, cum ar fi o factură fiscală sau o chitanţă. Plata se va face către agent.

 2. Card de credit – plată online

  Plata prin card de credit nu se efectuează de către SABON, ci prin PayU. Dacă alegeţi să plătiţi comanda cu card de credit, veţi fi transferat la site-ul PayU şi vi se va solicita să completaţi detaliile privind metoda de plată. Formularul este scurt, iar procesul se derulează rapid.

   

  După completarea formularului primiţi confirmarea pentru comandă şi plată atât de la SABON, cât şi de la PayU.

   

  Nu se aplică taxe suplimentare!

 

POLITICA DE LIVRARE

 

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Bucureşti şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Pentru solicitări privind data livrării dar şi alte detalii, folosiți câmpul de "Cerințe speciale".

   

Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate prin Cargus.

 

Pentru comenzile de până la 230 RON, transportul pe teritoriul României costă 15 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)

 

Comenzile care depăşesc 230 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

 

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.