Background
Background

Cadouri pentru companii

 

Oferta noastră

Oferta noastră pentru companii înseamnă cadouri de lux, de înaltă calitate, la preţuri avantajoase. Toate cadourile ajung la destinatari împachetate de către specialiştii noştri într-un ambalaj unic, particularizat. Livrăm cadourile dorite direct către angajaţii dumneavoastră, către prieteni şi către cei dragi.

Particularizăm cadourile în funcţie de bugetul, nevoile şi programul dumneavoastră. În plus, cadourile sunt personalizate prin felicitări unice.

 

Specialiştii noştri sunt gata să vă ofere consultanţă. Indiferent dacă reprezentaţi o companie mai mică sau una mai mare, vom găsi soluţia potrivită pentru bugetul şi nevoile dumneavoastră. Companiile care ne sunt cliente beneficiază de următoarele reduceri:

 
  • 1,500 Lei - 3,000 Lei - Reducere 15%
  • 3,001 Lei - 6,000 Lei - Reducere 20%
  • 6,001 Lei + - Reducere 25%
 

* Cifrele de mai sus nu includ costurile de transport.

 

Pentru asigurarea promptitudinii, vă rugăm să plasaţi comanda cu 10-14 zile lucrătoare înainte de data livrării.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la:

Asistenţă telefonică pentru clienţi - 0377.101.455 sau prin e-mail la suport@sabon.ro

 

Politica de returnări

Dacă produsul nu vă satisface şi doriţi să-l returnaţi, trebuie să faceţi acest lucru în interval de 10 zile de la data primirii facturii. Se va aplica o taxă de returnare în valoare de 30% din preţul fără reducere al obiectului. Veţi suporta costurile de transport pentru obiectele returnate către depozitul nostru din Bucureşti, iar articolele distruse în timpul transportului se deduc din banii dumneavoastră, la preţul cu care aţi plătit obiectul. Ne asumăm responsabilitatea articolelor stricate în timpul transportului către dumneavoastră doar dacă ne înştiinţaţi în interval de 3 zile de la data chitanţei. Acceptăm doar produse sigilate şi nefolosite. Nu primiţi banii înapoi pentru produse returnate care au fost deschise sau folosite.

 

Termeni de plată

Toate retururile şi schimburile au loc la sediul din Bucureşti.

Sabon solicită o sumă nerambursabilă în valoare de 30% pentru a asigura acordul ambelor părţi, odată ce propunerea a fost acceptată şi începe producţia. Toate comenzile trebuie plătite integral înainte de livrare. Articolele individuale nu se pot returna sau schimba la niciuna dintre reprezentanţele locale de vânzare retail. Sabon îşi rezervă dreptul de a modifica oricând detaliile comenzii. Disponibilitatea stocului poate fi supusă unor modificări în ceea ce priveşte preţul şi data de livrare.

 

Sabon îşi rezervă dreptul de a refuza politicos anumite comenzi.

 

Right1Trans
Right2Trans