Atenție! Din cauza volumului mare de comenzi plasate pe platforma online www.sabon.ro în această perioadă, timpul de livrare este de maximum 7 zile lucrătoare. Mulțumim mult pentru înțelegere!

CardAvantaj

Sistemul de plată on-line este dezvoltat de către Credit Europe Bank și presupune efectuarea plăților prin intermediul cardurilor într-un mediu securizat. Plățile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiază de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa & MasterCard Secure Cod). 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzătorilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online.
Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).

 

În vederea finalizării tranzacției în condiții optime va trebui să furnizați:

  • Numele posesorului de card
  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe fața cardului, fără spații)
  • Data expirării cardului
  • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătură)

Tranzacțiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul Dvs, în condițiile agreate cu Banca emitentă a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzacției pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

 

Plata prin CardAvantaj

 

Acum puteți plăti online pe site-ul nostru și prin CardAvantaj, în rate, fără dobândă.

 

CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit în lei cu utilizare atât națională cat și internațională ce oferă posibilitatea de a efectua cumpărături cu plată în rate, primind în același timp și bonus pentru fiecare tranzacție efectuată. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum și pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugăm vizitați www.cardavantaj.ro

 

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 3 rate fara dobândă!

 

Pentru a plăti online cu cardul, selectați opțiunea "CardAvantaj" din procesul de comandă și modalitatea de plată dorită: X rate fără dobândă sau integral. Plațile online sunt procesate direct de către banca emitentă, CreditEurope Bank. Pentru a beneficia de rate fara dobândă, selecția se va face conform exemplului de mai jos.

 

Cum puteți obtine CardAvantaj?

- Puteți merge la orice sucursală Credit Europe Bank.

- Aplicați on-line pe www.cardavantaj.ro la secțiunea "Aplică acum".

- Sunați la CEBLine apelând numerele 0801.000.000 (apelabil din rețeaua fixă Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice rețea) și solicitați emiterea unui CardAvantaj.

 

Pentru asistență non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelați:

CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000