SABON ROYAL PASSPORT

„Royal Passport“, clubul răsfăţului regal, există pentru a oferi cumpărătorilor loiali numeroase avantaje şi beneficii.

Puteţi deveni membru al clubului achiziţionând cardul Royal Passport. Acesta este un card cu cod de bare, care vă asigură instantaneu acces la toate beneficiile clubului.

 

 

 • În maxim 72 de ore din momentul în care intraţi în posesia cardului de fidelitate vi se transmite un e-mail cu un nume de utilizator şi o parolă, cu ajutorul cărora vă puteţi autentifica pe site-ul nostru pentru a putea beneficia oricând doriţi de toate avantajele acordate în baza cardului pe care îl deţineţi.
 • Dacă nu aţi primit e-mail-ul cu datele de autentificare sau dacă nu le cunoaşteţi, numele de utilizator este identic cu adresa dumneavoastră de e-mail, iar parola, codul de pe spatele cardului de fidelitate (cel de sub codul de bare, care începe cu cifra 9).
 • În cazul în care aveaţi deja un cont creat pe site-ul nostru, cardul este asociat acestuia, înlocuindu-se numele de utilizator cu adresa dumneavoastră de e-mail și parola codul de pe spatele cardului de fidelitate (cel de sub codul de bare, care începe cu cifra 9).
 • Dacă nu reuşiţi să vă autentificaţi ca membru Royal Passport, vă rugăm să ne contactaţi pentru a verifica şi soluţiona eventualele erori.

 

 1. Întotdeauna aveţi 10% discount, la orice achiziție.¹
 2. Lunar, alegem un produs apreciat, pe care vi-l oferim cu minimum 25% reducere.
 3. Beneficiaţi de o reducere suplimentară de până la 15% la cele mai multe promoţii.²
 4. Sărbătorim aniversarea dumneavoastră cu un cadou special (voucher) pe e-mail, valabil timp de 30 de zile de la data naşterii. Voucher-ul poate fi descărcat și din contul dvs. de client, secțiunea My Royal Passport.
 5. Zilele Royal Passport - zile de MEGA reduceri exclusive, de câteva ori anual!
 6. Un card de beneficii uşor de utilizat în magazine şi online.
 7. Sunteţi printre primii care încearcă, în exclusivitate, produse sau servicii noi.
 8. Sunteţi printre primii care află de promoţiile şi surprizele SABON.
 9. Serviciu de asistenţă clienţi, la dispoziţia dumneavoastră pentru orice întrebare.
 10. Datele dumneavoastră de înregistrare sunt în deplină siguranţă.

Suntem mereu în căutare de soluţii pentru oferirea constantă a cât mai multor avantaje şi surprize plăcute membrilor Royal Passport.

 

¹ Dacă nu este specificat altfel, nu se cumulează cu alte promoţii, oferte speciale, beneficii, vouchere sau reduceri.

² Reducerile suplimentare pentru membrii Royal Passport sunt menţionate explicit în cazul ofertelor speciale pentru care se aplică.

1. Din oricare magazin SABON

Royal Passport poate fi obţinut pe loc  din orice magazin SABON,  prin completarea unui formular simplu şi achitarea contravalorii cardului de membru, respectiv 20  de lei.
Vă veţi bucura imediat, în toate magazinele SABON, de toate beneficiile aferente statutului de membru.

 

2. Online, de pe www.sabon.ro

Puteţi achiziţiona online cardul de fidelitate, cu numai 20 de leiadăugându-l în coşul de cumpărături, ca pe orice produs SABON. Din acel moment beneficiaţi deja pentru comanda respectivă (cea care include şi cardul) de toate avantajele oferite membrilor Royal Passport, toate reducerile fiind calculate automat şi afişate în formularul de comandă.

În maxim 72 de ore de la procesarea comenzii conţinând cardul Royal Passport, veţi primi un e-mail cu un nume de utilizator şi o parolă, cu ajutorul cărora vă puteţi autentifica pe site-ul nostru pentru a putea beneficia oricând doriţi de toate beneficiile acordate în baza cardului de fidelitate pe care îl deţineţi.

Cardul „Royal Passport“ este proprietatea S.C. SABON HOLDINGS SRL (S.R.L.).

 

Poate intra in posesia cardului de fidelitate SABON orice persoană fizică ce are domiciliul în România şi 18 ani împliniţi.

 

Cardul de fidelitate SABON poate fi obţinut în magazinele SABON, prin completarea formularului de înscriere. Pentru a putea intra în posesia cardului, este necesară completarea în totalitate şi semnarea de către titular a formularului de înscriere.

Formularele incomplete sau cu date ilizibile sau eronate vor fi invalidate. Solicitantul intră în posesia cardului imediat după achitarea taxei de 20 RON reprezentând contravaloarea cardului, şi după completarea formularului special.

Obţinerea cardului nu este condiţionată de achiziţionarea unuia sau mai multor produse din magazinele SABON.

 

Fiecare solicitant are dreptul la un singur card.

 

Din momentul semnării formularului, solicitantul poate beneficia pe loc de reducerea de 10% oferită prin acest program. Pe lângă reducerea de 10%, cardul SABON „Royal Passport“ va permite accesul la promoţiile dedicate exclusiv posesorilor de card.

 

Puteţi beneficia de următoarele:
 1. Promoţii de preţ
 2. Oferte speciale pentru diferite evenimente
 3. Orice alte oferte speciale şi concursuri organizate de SABON

 

Locaţiile în care posesorul de card poate beneficia de reducerile şi ofertele aferente sunt:
 1. Bucureşti, Carrefour Feeria
 2. Bucureşti, Băneasa Shopping City
 3. Bucureşti, Cotroceni Park
 4. București, Promenada Mall
 5. București, Mega Mall
 6. București, Park Lake
 7. București, Mall Vitan
 8. București, Sun Plaza
 9. Cluj, Iulius Mall
 10. Timișoara, Iulius Mall
 11. Ploieşti, Afi Palace
 12. Ploieşti Shopping City
 13. Constanţa, City Park
 14. Galați Shopping City
 15. Iasi, Palas Mall
 16. Magazinul online www.sabon.ro

 

În momentul efectuării cumpărăturilor în magazinele SABON, posesorul de card trebuie să-l prezinte casierei, pentru a putea beneficia de facilităţile oferite. Citirea codului de bare şi recunoaşterea codului de client permite, în mod automat, acordarea reducerii de 10% sau a altor avantaje oferite clienţilor fideli.

Posesorul de card care, în momentul efectuării unor cumpărături, nu are cardul asupra sa nu poate beneficia de avantajele menţionate.

 

Deteriorarea cardului se poate semnala la oricare magazin SABON, solicitându-se înlocuirea acestuia. Pentru pierdere sau furt se plăteşte o nouă taxă de emitere a cardului. Falsificarea acestui card se pedepseşte conform legilor in vigoare.

În calitate de emitent, S.C. SABON HOLDINGS S.R.L îşi rezervă dreptul de a suspenda în orice moment valabilitatea cardului SABON „Royal Passport“. Acest lucru se poate face doar după o înştiinţare prealabilă, înainte cu cel puţin 15 zile lucrătoare, care va fi făcută publică în loc vizibil, accesibil tuturor clienţilor şi în toate locaţiile sale.

 

În conformitate cu Legea nr. 677/2001 referitoare la prelucrarea şi libera circulaţie a datelor personale, S.C. SABON HOLDINGS S.R.L. este autorizat cu nr. 12082/2009 şi 12116/2009, iar completarea şi semnarea formularului de înscriere presupune exprimarea expresa şi fără echivoc a consimţământului cu privire la prelucrarea în scopuri de marketing a datelor pe durata calităţii de membru în programul „Royal Passport“, precum şi ulterior încetării programului.

Participantul are drept de acces la date , dreptul de intervenţie şi dreptul de opoziţie asupra datelor personale, aceste drepturi putând fi exercitate în conformitate cu dispoziţiile art. 13, 14, 15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoană îşi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri către SC SABON HOLDINGS S.R.L., la sediul din Mun. Bucureşti, Strada Sfinții Voievozi, nr. 65, Sector 1 întocmită în formă scrisă, datată şi semnată, cerere în care se vor menţiona datele de identificare ale persoanei în cauză, inclusiv adresa de corespondenţă, precum şi datele asupra cărora se solicită intervenţia, motivul justificat şi modul de intervenţie.

De asemenea, persoana ale cărei date sunt prelucrate are dreptul să solicite, fără nicio justificare, în mod gratuit, în scris, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, datată şi semnată, ca datele cu caracter personal să nu fie prelucrate de SC SABON HOLDINGS SRL în scop de marketing direct. S.C. SABON HOLDINGS S.R.L. , în termen de 15 zile de la primirea solicitării, conform celor menţionate anterior, va comunica în scris informaţiile solicitate şi, dacă este cazul, măsurile luate.

 

S.C. SABON HOLDINGS S.R.L  îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul programului „Royal Passport“ pe durata existenţei programului, fără o notificare prealabilă a membrilor programului şi fără să fie necesar acordul acestora, cu condiţia ca modificările efectuate să nu se refere la datele cu caracter personal ale clienţilor fideli.

Prin participarea la acest program, membrii sunt de acord să respecte şi să se conformeze termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament  „Royal Passport“.