Atenție! Datorită volumului mare de comenzi plasate pe site-ul www.sabon.ro în această perioadă, timpul de livrare este de maximum 7 zile lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!
Exclusiv pentru membrii Royal Passport

Royal Mystery Box

Descoperă secretul frumuseții antice!

Descoperă cutiile
Numai cu Royal Passport
Descoperă secretul frumuseții antice!

Știai că frumoasa și apriga regină a Egiptului obișnuia să călătorească până la Marea Moartă doar pentru a se îmbăia în apele ei liniștite și binefăcătoare? Se pare că acolo descoperise secretul tinereții fără bătrânețe!

Mergi și tu pe urmele reginei Cleopatra și adoptă ritualul ei de suprem răsfăț!

Apele bogate în minerale, nămolul și sărurile Mării Moarte se laudă cu o compoziție de neegalat: 21 de minerale naturale, inclusiv o concentrație uimitoare de magneziu, de 15 ori mai mare decât a oricărei alte mări! Nămolul negru miraculos și sărurile din Marea Moartă sunt bijuteriile coroanei noii noastre game cosmetice.

Trei ingrediente miraculoase

Te invităm să savurezi plăcerea de a încerca pe pielea ta câteva dintre secretele colecției care se va lansa în curând! La baza formulelor noilor produse de îngrijire stau trei ingrediente ce și-au dovedit încă din timpuri străvechi beneficiile:

Nămol negru de la Marea Moartă

Provenit de pe malul Mării Moarte, acest nămol negru sălbatic și pur posedă proprietăți de purificare și regenerare excepționale. Renumit pentru capacitatea sa de detoxifiere, absoarbe eficient excesul de sebum, minimizează imperfecțiunile și rafinează textura pielii.

Ghicești ce vei găsi în cutia cu minuni?
Ghicești ce vei găsi în cutia cu minuni?
Iată câteva indicii!
  • Un produs (290 ml) de curățare inovator cu textură cremoasă!
  • Un produs (200 ml) care maschează... doar ca să dezvăluie!
  • Un produs (200 ml) nici cremă, nici ulei... dar balsam pentru piele și simțuri!
  • De asemenea, alături de aceste minuni te vei bucura și de un accesoriu creat de La Fleur Boheme!

Alege unul dintre cele două creații handmade cu elemente naturale și delicate, unice în formă și culoare: accesoriu de păr sau brățară.

Un avantaj al elementelor naturale conservate este faptul că acestea își păstrează frumusețea de-a lungul anilor cu un minim de îngrijire.

De aceea, pentru a te bucura de ele un timp îndelungat, acestea nu trebuie ținute lângă surse de căldură sau în lumina puternică a soarelui și nu trebuie udate.

Comandă acum!