Trei vârste, trei trucuri de frumuseţe

Trei vârste, trei trucuri de frumuseţe

12 ianuarie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

În orice etapă a vieții tale, chipul tău spune o poveste. Alege o rutină de îngrijire a pielii potrivită fiecărei vârste și care să spună cele mai frumose povești.

Vârsta este doar un număr, iar tenul tău spune povestea pe care tu vrei să o spui despre tine. Tot ce trebuie să faci este să adopți o rutină de îngrijire a pielii care să includă pași necesari și produsele potrivite, în funcție de etapa de viață pe care o traversezi. Ce ți se potrivește la 20 de ani nu va mai fi potrivit la vârsta de 30 sau 40 de ani. Iată câteva sfaturi pentru o piele frumoasă la cele mai frumoase vârste!

 

La 20 de ani – Menține strălucirea naturală a pielii 

La 20 de ani, singurul lucru asupra căruia trebuie să te concentrezi e menținerea unui bune sănătății a pielii, pentru a preveni ridurile și acneea. Cheia este să-ți păstrezi tenul curat și hidratat! Curăță-ți fața temeinic în fiecare dimineață și în fiecare seară și apoi răsfaț-o cu o cremă hidratantă ușoară.

 

Recomandare specială: alege produse care conțin alge codiavelane, un ingredient care face parte din colecția noastră Ocean’s Secret. Algele au puterea de a oferi pielii hidratare intensă și ajută la reînnoirea celulelor pielii. Ele sunt ingredientul perfect pentru un ten luminos.


La 30 de ani - Acționează împotriva primelor linii fine

Pielea ta încă poate arăta la 30 de ani ca la 20, dar primele semne ale îmbătrânirii încep să-și facă apariția la această vârstă, deoarece regenerarea celulară și producția de elastină și colagen încep să încetinească. În consecință, după nopți nedormite sau când neglijezi rutina de îngrijire a pielii, se va observa imediat că tenul e tern și obosit. Este important să demachiezi pielea cu atenție, mai ales seara, și să o hidratezi profund, inclusiv pielea de pe corp.

 

Recomandare specială: vitamina C, calciul și nutrienții naturali din cosmetice și alimentație ajută la menținerea unui ten tânăr, suplu și ferm, aceasta este „echipa” de ingrediente perfecte pentru această vârstă.

 

La 40 de ani – Acum lupți cu gravitația 

În al cincilea deceniu de viață, pielea începe să se lase, ridurile devin mai adânci și mai pronunțate și este timpul să începi să folosești produse dedicate, rezultate antiaging eficiente. Curățarea și hrănirea cu ajutorul produselor profund hidratante și hrănitoare ajută pielea uscată să-și recâștige elasticitatea și fermitatea. 

 

Recomandare specială: alege produse anti-îmbătrânire - începând cu demachiantele, serumurile și terminând cu crema hidratantă de zi, crema de ochi și crema de noapte. Și nu uita să aplici în mod regulat o cremă bună pe gât și în zona de decolteului, întrucât sunt primele zone care trădează vârsta din buletin...

 

Trei vârste, trei trucuri de frumuseţe
Produse recomandate
Comments