Apele botanice, aliatele tale în zilele fierbinți

Apele botanice, aliatele tale în zilele fierbinți

15 august 2023 Timp estimativ: ~1 min.

Apa botanica naturala

Apele botanice precum misturile florale pot fi benefice pentru răcorirea pielii, din mai multe motive, pe care suntem bucuroși să le împărtășim cu voi!

 

Minunile prospețimii naturale au fost surprinse prin aceste ape botanice aromate! Apa botanică provine direct din plante, distilarea tradițională cu abur fiind folosită pentru a păstra calitățile esențiale ale plantelor, astfel încât o apă botanică bună conține 99% ingrediente de origine naturală.

Oferă hidratare delicata

Nediluate, fără alcool și parfumuri adăugate, apele botanice conferă delicat pielii tale hidratare reînnoită și toate beneficiile autentice ale naturii.

Apele botanice sunt predominant pe bază de apă și conțin proprietățile benefice ale plantelor din care provin. Când sunt aplicate pe piele, oferă o senzație de răcoare și calmare. Conținutul ridicat de apă ajută la hidratarea și hidratarea pielii, ceea ce este extrem de util în special pe caniculă, când pielea se poate deshidrata foarte ușor.

Atât de plăcute și calmante! 

Multe ape botanice au proprietăți calmante. Acestea pot ajuta la atenuarea iritațiilor pielii, diminuând înroșirea și inflamațiile care pot apărea din cauza expunerii la căldură sau a arsurilor solare. Efectul răcoritor al apelor botanice poate oferi imediat alinare pielii, reducând disconfortul cutanat.

Beneficiile aromaterapiei

Pe lângă proprietățile lor răcoritoare, apele botanice poartă adesea o aromă plăcută, derivată din plantele din care provin. Compușii aromatici pot avea și ei un efect de revigorare a simțurilor, sporind starea generală de confort dobândită după utilizarea apelor botanice. Aromaterapia poate ajuta la elevarea stării de spirit, la ameliorarea stresului și conferă un sentiment de relaxare ce completează senzația plăcută de răcoare.

Sfat! În timpul verii, păstrează apa botanică la frigider, pentru un efect suplimentar de răcorire! Folosește-o de câte ori simți nevoia de reîmprospătare, pentru corp și față.

Apele botanice pot fi aplicate pe tot corpul, în timpul verii sau în zilele stresante, pentru a-ți schimba în bine starea de spirit și pentru reîmprospătarea și hidratarea pielii.

 

 

Produse recomandate
Comments