Atenție! Vă informăm că în perioada sărbătorilor legale prima zi de expediere a coletelor este 7 mai. Mulțumim pentru înțelegere!
Seri cu aromă de vanilie

Seri cu aromă de vanilie

15 septembrie 2020 Timp estimativ: ~2 min.

În anotimpul cu soare tot mai blând și seri tot mai răcoroase, îndrăznește să fii senzuală ca-n cea mai luminoasă zi a verii. Răsfață-ți sufletul doar cu gânduri însorite și învăluie-te cu patimă, din zori și până la căderea serii, în aroma dulceagă a reginei aromelor: vanilia!

Începe ziua devreme, pentru ca, indiferent cât de aglomerat ți-ar fi programul, să ai timp să stai mai mult sub dușul călduț, care te va înviora de la prima oră a dimineții. Alternează apa caldă cu apa rece, pentru un plus de revigorare.
Uleiul de duș cu paciuli, lavandă și vanilie îți va curăța pielea în profunzime și îi va oferi prospețimea de care are nevoie. Completează-i apoi efectul hidratant și catifelant cu ajutorul unei creme de corp din aceeași minunată gamă Sabon.
Alege o ținută care să-ți pună în valoare feminitatea și fi gata să înfrunți cu zâmbet și curaj ziua ce tocmai și-a deschis porțile în fața ta. Un strop de parfum din cea mai pură esență vanilată va spune lumii că nu-i de glumit cu frumusețea și cu elanul tău de a te face remarcată.
Spre seară, când soarele cochetează cu orizontul și aproape că s-a ascuns în spatele lui, o baie fierbinte îți va aminti de căldura pe care toamna a început să i-o răpească. Mai întâi împrietenește apa din cadă cu o spumă de baie cu textură bogată și cremoasă, în aroma care te-a făcut deja să o adori – paciuli, lavandă și vanilie. Cufundă-te încet și alungă norii din minte. Relaxează-te.
Lumina electrică nu are ce căuta la întâlnirea de seară pe care ți-ai dat-o cu tine însăți. Lasă o lumânare parfumată să ardă plăpând undeva prin preajmă. Dăruiește sfârșitului de zi ce are sinele tău mai bun și mai optimist. Visele tale vor avea miros de speranță și vanilie.

 

Seri cu aromă de vanilie
Comments