Beach Waves - cum obţii bucle naturale, bine definite

Beach Waves - cum obţii bucle naturale, bine definite

26 iunie 2020 Timp estimativ: ~2 min.

Sunt acele bucle lejere, cu care pare că te-ai născut, deși ele se obțin prin tehnici anume și arată grozav pe un păr sănătos și strălucitor. Ești gata să le afli secretele?

Puține coafuri sunt mai senzuale și feminine decât beach waves – un hairstyling lejer și natural la care poți apela nu doar vara, la plajă, deși denumirea te duce cu gândul la falezele pline de fete frumoase din Miami. Poți apela la acest stil și pentru o ieșire în oraș, și chiar pentru birou, într-o Casual Friday.

 

Ce trebuie să obții

În forma sa finală, coafura constă în bucle mari, lejere, care-și pierd din formă spre vîrfurile aproape drepte. Părul pe care arată aceste bucle cel mai bine este cel șuvițat, ca sărutat de soare. Începe deci prin a îndulci și lumina nuanța părului tău prin câteva highlights, pentru un plus de luminozitate și dinamism. Nu apela la contraste prea puternice, care arată artificial: e suficient ca șuvițele să fie cu 2-3 tonuri mai deschise decât nuanța de bază.

 

Două tehnici simple

Pentru obținerea buclelor, folosește bigudiuri mari (alege 2 mărimi diferite), dar nu rula părul pe bigudiu chiar de la vârfuri – lasă 3-4 cm din șuviță, în funcție de lungimea părului tău, dreaptă. Aplică înainte de coafare, la rădăcini, o spumă modelatoare lejeră, și un ser de îngrijire pe toată lungimea părului.

Cea mai simplă tehnică de obținere a beach waves pe părul lung este prin împletire a acestuia în două cozi, pornind împletitura din dreptul urechilor și lăsând vârfurile neîmpletite. Poți dormi cu aceste codițe, iar a doua zi le despletești și piapteni părul doar cu degetele, folosind puțină ceară modelatoare.

 

Ce faci dacă părul natural e foarte creț

În cazul tău, părul trebuie îndreptat în prealabil, după spălare, cu ajutorul unei perii mari și a foehnului sau cu o perie rotativă. Apoi urmezi tehnicile descrise mai sus. Dacă vârfurile părului tind să se încrețească, le poți îndrepta cu placa, pentru a obține acel finiș nepretențios al celui mai lejer look de vacanță.

 

Beach Waves - cum obţii bucle naturale, bine definite
Produse recomandate
Comments