Uleiul de marula și beneficiile sale uimitoare pentru piele și păr

Uleiul de marula și beneficiile sale uimitoare pentru piele și păr

14 noiembrie 2023 Timp estimativ: ~2 min.

Uleiul de marula și beneficiile sale uimitoare pentru piele și păr

Uleiul de marula nu se bucură de popularitatea uleiurilor de argan sau de cocos, dar are beneficii senzaționale, iar pielea și părul tau îți vor mulțumi mai târziu pentru acest răsfăț!

Uleiul de marula este obținut din semințele fructului unui copac numit Marula, originar din sudul Africii. Pentru nativi, marula este un copac sacru cu proprietăți adesea magice.

Ulei bogat în antioxianți!

Acest ulei oferă un amestec unic de vitamine, aminoacizi și acizi grași benefici și conține cu 60% mai mulți antioxidanți decât celebrul ulei de argan menționat mai devreme! Grozav, nu-i așa?

Pe lângă proprietățile sale excelente, uleiul de marula are un parfum floral-fructat care va persista mult timp. Prin urmare, nu numai că hidratează excelent părul, lăsându-l moale și strălucitor și ajutând la descurcarea părului greu de disciplinat, dar și parfumează delicat părul și pielea.

Iată câteva motive pentru a folosi uleiul de marula pentru păr:

- previne și tratează mătreața

- nu îngreunează părul

- protejează părul de razele solare

- previne încrețirea și încâlcirea părului

Beneficii ulei de marula – pe scurt, de ce e bun pentru pielea ta!

  • Păstrează umiditatea în piele
  • Nu înfundă porii
  • Oferă protecție antioxidantă
  • Are beneficii antiîmbătrânire
  • Are efecte antiinflamatorii

Cum se folosește uleiul de marula

Iată cum se folosește uleiul de marula pentru îngrijirea părului: încălzește câteva picături în palme și masează uleiul direct în păr. Uleiul de marula poate fi aplicat oricând la nevoie, chiar și după spălarea părului, pentru a-l proteja de deteriorare în timpul uscării și coafării.

Aplică pe păr câteva picături de ulei de marula pe păr înainte de expunerea la soare sau înainte de a folosi placa de îndreptat părul sau alte instrumente cu aer cald. Caută ulei de marula ca ingredient în balsamul de păr sau masca hidratantă pe care o folosești săptămânal.

Dacă ai probleme cu mătreața, masează scalpul cu o cantitate mică de ulei de marula și nu clăti după aceea. Rezultatele vor fi uimitoare! 

 

Produse recomandate
Comments