Aroma pe care pielea ta o iubește - în funcție de zodie!

Aroma pe care pielea ta o iubește - în funcție de zodie!

14 ianuarie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Nu întâmplător te atrage o anumită aromă și îți displace alta! Astrologii spun că există nu doar cristale pentru fiecare zodie în parte, ci și parfumuri specifice care potențează calitățile nativilor.

Așadar, Berbecul este atras de caprifoi, lalele sau garoafe și adoră cosmeticele și parfumurile care conțin mușețel. Te relaxează după o zi obositoare, iar aroma de pin îți conferă protecție și liniște. Este recomandat să folosești geluri de duș și creme de corp ce conțin esențe de cedru pentru revitalizare și de portocală pentru a scăpa de durerile de cap.

Taurii adoră esențele floral-fructate și aromele de măr, iasomie sau trandafir le încântă simțurile. Aceste arome te detensionează, amplifică liniștea interioară și optimismul.

Pe Gemeni, parfumul lavandei îi ajută să se concentreze, le potențează creativitatea și imaginația. Sigur ai inspirat adânc atunci când ai folosit un ulei de duș cu lavandă sau o loțiune de corp cu acest parfum.

Racii iubesc aromele marine. Alege cosmetice cu extracte de alge din Marea Nordului care calmează pielea, o protejează de factorii nocivi de mediu şi menţine activitatea echilibrată a celulelor.

Pasionalii Lei sunt atrași de ambrăStimulează calmul, generozitatea și alungă tensiunile interioare. Dimineaţa e bine să folosiți săpunuri sau gel de duş pe bază de flori de portocal, pentru că vă trezește toate simțurile și vă dă energie pentru a muta munții din loc.

Fecioarele iubesc aromele curate, de lenjerie de pat proaspăt spălată, și folosesc des acest tip de parfum pentru prosoape, perdele sau așternuturi. Nimic nu îi relaxează mai mult!

Trandafirii sunt cei care pot ajuta Balanţele să se binedispună şi să-şi deschidă inima, așa că, dacă te afli sub influența acestui semn zodiacal, ai tot timpul în rutina de îngrijire ulei de duș, cremă de corp sau de mâini cu aromă de trandafir.

Paciuli este, fără doar și poate, aroma semnătură a Scorpionilor! Îți conferă putere, curaj, un farmec aparte. Trezește toate simțurile, într-un cuvânt, și simți că poți cuceri lumea cu un strop de parfum cu paciuli.

Citricele scot din anomimat orice Săgetător! Poartă parfum cu aromă de portocală sau de lămâie atunci când te afli în fața unor decizii importante și vei vedea cât de ușor vei lua hotărârea corectă.

Dacă ești Capricorn, află că aromele de ambră, paciuli și santal te ajută să te exprimi eficient și sa diminuezi stările de oboseală, de suprasolicitare.

Ai nevoie de un parfum optimist şi care să sugereze originalitate şi poftă de viaţă. Așadar, dacă ești Vărsător, optează pentru cosmetice cu arome de lămâiță, piper și cedru, iar dacă vrei să fii irezistibilă, iasomia este parfumul tău semnătură!

Peștii iubesc aromele fructate, dulci, amețitoare! Încearcă parfumurile cu căpșuni, pară, măr, condimentate cu puțin piper roșu sau coriandru, iar pentru un plus de farmec aplică înainte o loțiune de corp cu zmeură.

 

Aroma pe care pielea ta o iubește - în funcție de zodie!
Produse recomandate
Comments