Apele botanice și efectul lor benefic asupra pielii

Apele botanice și efectul lor benefic asupra pielii

10 mai 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Avem în rutina de îngrijire a pielii ape termale, ape tonice sau ape micelare, dar ce ai spune despre o apă... botanică? Cu mentă energizantă sau lavandă relaxantă, apele botanice sunt minunate pentru piele, pentru că îi conferă un plus de hidratare.

apă botanică delicat parfumată completează perfect orice rutină de înfrumusețare, adaptându-se nevoilor tenului pe tot parcursul anului. Se poate folosi zi de zi pentru a împrospăta pielea, pentru a-i oferi un plus de hidratare esențială sau pentru fixarea machiajului.

Totodată, apa botanică este minunată și după plajă, când tenul nostru are nevoie de hidratare și calmare. Este bine știut faptul că lavanda are efect calmant asupra pielii, datorită parfumului dulce și învăluitor ce induce o stare de armonie și relaxare.

Cum se folosește apa botanică 

Se pulverizează pur și simplu pe piele, întocmai ca o apă termală sau se aplică produsul pe fața curată, folosind o dischetă de bumbac, așa cum procedăm în cazul loțiunii tonice. În cazul apei botanice, nu este necesară clătirea sau ștergerea. Bucură-te pe deplin de beneficiile plantelor!

Păstrează apa botanică în frigider pe timpul verii și folosește-o pentru reîmprospătare, în zilele caniculare, sau pentru calmarea tenului! O poți aplica și pe corp!

Pentru rutina de dimineață, îți recomandăm să folosești apa botanică energizantă cu mentă după tratamentul cu exfoliantul 2 în 1 pentru față, pentru a începe ziua stimulând mintea și corpul. Apoi, seara, relaxează-ți tenul sub o ploaie de apă botanică relaxantă cu lavandă după exfolierea scrubul de față 2 în 1 cu aceeași aromă, pentru un efect impecabil de curățare, netezire și hidratare.

De ce este minunată pentru piele!

Apa botanică este o apă naturală pură, care se obține prin distilarea tradițională cu abur, pentru a păstra calitățile esențiale ale plantelor, astfel încât conține 99% ingrediente de origine naturală și nu conține parfum!

În plus, 100% din plantele folosite sunt cultivate ecologic, iar produsul este vegan și natural!

Apele botanice aromate surprind minunile prospețimii naturale. Sunt nediluate, fără alcool și fără parfumuri adăugate, și oferă pielii un plus de hidratare, plus toate beneficiile autentice ale naturii.

Combinând plăcerea senzuală aromatică cu îngrijirea hidratantă pentru toate tipurile de piele, apele botanice sunt perfecte pentru a-ți schimba în bine starea de spirit în orice moment al zilei.

 

Apele botanice și efectul lor benefic asupra pielii
Produse recomandate
Comments