Caută aceste ingrediente în cel mai bun ulei de duș pentru vară!

Caută aceste ingrediente în cel mai bun ulei de duș pentru vară!

1 august 2023 Timp estimativ: ~2 min.

Ulei de dus

Când alegi un ulei de duș pentru vară, uită-te pe etichetă după câteva ingrediente cheie care hrănesc și să protejează pielea în zilele fierbinți!

Vara, ai nevoie de un ulei de duș care să nu lase pielea uscată, deshidratată, iar aceste ingrediente naturale își vor face excelent datoria, menținând hidratarea și suplețea pielii după fiecare duș!


ULEI DE JOJOBA: Odinioară secretul cel mai bine păstrat al naturii, acum este și secretul pielii tale mereu suple și catifelate! Textura sa ușoară protejează pielea pentru a calma și a catifela, oferind în același timp beneficii de hidratare. Uleiul de jojoba seamănă foarte mult cu uleiurile naturale produse de piele, făcându-l ușor absorbit, fără reziduuri grase. Uleiul de jojoba ajută la echilibrarea producției de sebum, fiind potrivit atât pentru pielea uscată, cât și pentru cea cu tendințe de îngrășare. De asemenea, are proprietăți calmante pentru pielea iritată după expunerea la soare.

ULEI DE AVOCADO: Această comoară a naturii este plină de nutrienți buni pentru pielea ta: acizii grași și vitaminele A, D și E găsite în uleiul de avocado ajută la hidratarea și hrănirea pielii.

ULEI DE GERMENI DE GRAU: Uleiul de germeni de grau are într-adevar o mie si una de virtuți! Sursă de vitamine A, D, B, antioxidanți si acizi grași, acest ulei protejează și regenerează pielea.

ULEI DE MĂSLINE: Un element de bază al dietei mediteraneene, uleiul magic de măsline este un aliment excelent pentru piele, oferind beneficii antioxidante, hidratante și antiîmbătrânire.

ULEI DE COCOS: Uleiul de nucă de cocos este un ingredient popular în multe produse de îngrijire a pielii datorită proprietăților sale hidratante. Ajută la păstrarea umidității în piele, prevenind uscarea acesteia și protejându-i barieră naturală de protecție. Uleiul de cocos are, de asemenea, o textură ușoară, ideală pentru utilizarea în timpul verii!

VITAMINA E: Vitamina E este un antioxidant puternic care ajută la protejarea pielii de daunele cauzate de radicalii liberi, care pot fi mai răspândite în timpul verii, datorită expunerii crescute la soare. Ajută la regenerarea și întinerirea pielii, menținându-i sănătatea și tinerețea. Vitamina E ajută, de asemenea, la reținerea umidității și la îmbunătățirea texturii pielii.

ALOE VERA: Binecunoscută pentru proprietățile sale calmante și răcoritoare, aloe vera e un ingredient ideal pentru îngrijirea pielii vara. Mai mult, ajută la calmarea arsurilor solare, la reducerea înroșirii și la hidratarea pielii fără a lăsa un finiș gras. Aloe vera are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii care pot ajuta la ameliorarea iritațiilor pielii sau a mușcăturilor de insecte.

 

Produse recomandate
Comments