Cadouri de Crăciun 2022 - ghid pentru un shopping reușit!

Cadouri de Crăciun 2022 - ghid pentru un shopping reușit!

1 noiembrie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Cadouri de Crăciun 2022 - ghid pentru un shopping reușit!

Vine un moment în an când fiecare dintre noi jucăm rolul de asistent al lui Moș Crăciun, iar lista de cadouri poate fi o provocare. Iată câteva idei!

Cum ne putem bucura de Crăciun, de vinul fiert cu scorțișoară și de bradul împodobit, fără stres, panică și sentimentul că n-am cumpărat cadoul potrivit omului potrivit? Simplu: ținând cont de câteva sfaturi utile!

Util sau frumos?

Cam greu de găsit cadoul perfect, care să fie și util și spectaculos, dar și memorabil și care să nu coste cât o vacanță exotică. Un sfat bun ar fi întocmirea unei liste cu numele celor pentru care cauți cadouri și pentru că le cunoști deja personalitățile și dorințele, scrie în dreptul lor ce tip de cadou i-ar surprinde plăcut. 

Pregătește-te din timp!

Oricât ai avea tendința să amâni momentul cumpărăturilor pentru că te temi de starea aceea de panică și nelinște cu care vine la pachet, este mult mai bine să începi din timp. Astfel eviți aglomerația din magazine, stresul legat de timp sau presiunea de a cumpăra orice, numai să cumperi.

Femeile adoră cosmeticele!

Fie că ești în căutare de cadouri pentru mama, sora, prietena cea mai bună, mătușă sau colega de birou, un lucru este cert: toate femeile iubesc cosmeticele, mai ales dacă sunt frumos ambalate, în cutii elegante, cu fundiță și miros senzațional. Ia în calcul și calendarele de advent, toată lumea adoră surprizele frumoase!

Voucher cadou? De ce nu!

Atunci când nu ești foarte apropiată de persoana căreia îi cauți un cadou sau pur și simplu nu vrei sa dai greș, ai la îndemână voucherele cadou pe care le poți alimenta cu o anumită sumă. Astfel, omul drag își poate cumpăra din magazinul preferat exact ceea ce își dorește!

Pentru el - pijamale sau...

... cărțile preferate, un ceas, șosete călduroase, un bilet la un meci de fotbal în care joacă echipa favorită, o cană personalizată, un portofel sau chiar cosmetice. Fie că este vorba despre tata, unchiul sau iubitul tău, un aftershave de bună calitate este mereu o alegere inspirată.

Lumânările parfumate –o reală încântare

O lumânare parfumată elegantă, în pahar din sticlă, din ceară de cea mai bună calitate și cu o aromă senzațională își găsește întotdeauna loc pe masa de Crăciun! 

Personalizează-ți darul

Dacă ești o persoană care călătorește des, ce-ar fi să le dăruiești părinților tăi, spre exmplu, un album foto pe care să-l umpli cu cele mai frumoase fotografii din locurile văzute în acest an? Ar călători prin ochii tăi și cu siguranță s-ar crea un moment frumos în seara de Crăciun cu povestirile tale legate de vacanțele în care ai ajuns!

 

Produse recomandate
Comments