Culorile frumuseţii de sezon

Culorile frumuseţii de sezon

6 octombrie 2020 Timp estimativ: ~2 min.

Vara ne îmbie cu nuanțe vii sau pastel, iar toamna, culorile machiajului și hainelor sunt inspirate de natură și împrumută ceva din sobrietatea-glamour a celui mai rodnic anotimp. Asta nu înseamnă să nu mai porți roșul acela aprins pe care îl iubești!

Rubiniu intens

Culoare a pasiunii și romantismului, roșul-rubin se asortează de minune vestimentației în culori neutre – alb, negru, gri, dar complimentează excelent și bejurile atât de la modă în lunile de toamnă. Alege deci roșu intens pentru buze și unghii, apelează la nuanțe neutre pentru restul machiajului și vestimentației și fii gata să arăți ca o divă de la Hollywood.

 

Marouri regale

Prelungește vara indiană pe buzele și unghiile tale și alege nuanțele cele mai iubite de natură, cele calde, ale pământului. Îndrăznește apoi să te duci până spre maronul închis, absolut delicios, de ciocolată neagră, înnobilat cu un pic de auriu, în vestimentație sau pe pleoape, pentru un look baroc, plin de senzualitate și mister. Marsala, bordeaux și violet sunt, de asemenea, nuanțe nobile ce fac furori toamna.

 

Mixuri urbane

Sparge monotonia încercând combinații bizare, mixând cu nonșalanță în aceeași ținută tonuri de albastru, verde și galben, kaki cu roz sau ce alte nebunii de culori îți mai trec prin cap. Joacă-te cât vrei cu culorile, orașul mohorât îți va mulțumi pentru veselie și prospețime! Dacă nu ai curaj să porți haine vesele când cerul este mohorât, alege măcar pentru unghii o nuanță mai trăsnită. Iar pe buze păstrează-te inocentă și copilăroasă, ca să creezi un contrast incitant.

 

Culorile frumuseţii de sezon
Comments