Atenție! Vă informăm că în perioada sărbătorilor legale prima zi de expediere a coletelor este 7 mai. Mulțumim pentru înțelegere!
„Dietă“ pentru un ten mai suplu

„Dietă“ pentru un ten mai suplu

11 decembrie 2020 Timp estimativ: ~2 min.

Pentru o piele frumoasă și în formă de sărbători, rezervă următoarea săptămână unui tratament intensiv de regenerare și întinerire!

Așa cum acționăm pentru a da jos câteva kilograme pe ultima sută de metri, când ne așteaptă un eveniment deosebit – procedură nu foarte sănătoasă, apelează la ea strict ocazional sau mai bine deloc – tot așa putem acționa un pic mai în forță, pentru a reda tenului strălucirea, suplețea și frumusețea, după o perioadă stresantă, ca să fim în formă și să arătăm grozav în pozele de la revelion. Deosebirea este că „dieta“ rapidă pentru un ten frumos nu dăunează, dacă acționăm cu delicatețe și folosim produsele potrivite. Iată ce ai de făcut!

 

Exfoliere zilnică
Eliminarea celulelor moarte prin exfoliere oferă tenului strălucire și vitalitate instantaneu, dar toate sfaturile îndeamnă la moderație și la folosirea acestei proceduri o dată, maximum de două ori pe săptămână. Dacă vrei să intensifici procesul de regenerare a pielii, poți exfolia tenul zilnic, dar numai cu produse care permit acest lucru. Încearcă un exfoliant cu efect uşor abraziv, ce lasă pielea curată, moale, suplă şi echilibrată, fără a irita tenul. (link catre exfoliantul 2 in 1 daca e pe stoc!!)


Serumuri pentru textură
Există serumuri de față care acționează în timp și serumuri care își fac efectul după primele aplicări, iar la acestea poți apela în săptămâna de „dietă“, când vrei să vezi rezultate imediate. Iată ce poți folosi:
Dimineața:
Ser cu Vitamina C (acid L-ascorbic), un ser ce acționează în profunzime, redând tenului luminozitatea în câteva zile;
Ser intens hidratant (cu acid hialuronic, glicerină, xilitol) ce menține apa în piele și redă elasticitatea tenului uscat și obosit

Seara:
Ser cu peptide – detensionează pielea, relaxează mușchii și îmbunătățește aspectul general al tenului;
Booster cu niacinamide – ser care se adresează tenurilor grase, cu tendință acneică și pori deschiși – îmbunătățește rapid textura și aspectul pielii;


Masaj facial matinal
În fiecare dimineață, după curățare, exfoliere și aplicarea de serumuri-tratament, răsfață-ți tenul prin aplicarea cremei hidratante, nutritive sau antirid (depinde ce folosești, în funcție de vârstă și tipul de ten) cu ajutorul câtorva mișcări de masaj care intensifică circulația sangvină periferică, drenează limfa, dezumflă tenul și îi redă suplețea și fermitatea. Iată o tehnică simplă: ciupeşte uşor toate zonele feţei, apoi masează obrajii de la linia maxilarului în sus. Cu buricele degetelor, masează buzele, pielea din jurul gurii, apoi aripile nasului şi fruntea, din centru către tâmple.

 

„Dietă“ pentru un ten mai suplu
Produse recomandate
Comments