5 motive pentru a încerca șamponul solid

5 motive pentru a încerca șamponul solid

19 iulie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

5 motive pentru a încerca șamponul solid

Ce-ai spune să reinventăm felul în care ne spălăm părul? Îți propun cinci motive pentru a încerca un șampon solid, natural și ecologic și foarte șic în călătorii!

Putem lua exemplul străbunicilor noastre, care își curățau părul cu celebrul săpun de casă, preparat de ele, însă șamponul solid are beneficii suplimentare. 

1.Răsfăț natural pentru păr

Un șampon solid de cea mai bună calitate conține uleiuri miraculoase pentru păr, precum ulei de argan din Maroc și ulei de camelină din Franța, unturi hidratante, vitamine și nutrienți esențiali care transformă spălarea părului într-un adevărat ritual de răsfăț al podoabei capilare.

2. Inofensiv pentru mediul înconjurător

Folosind un șampon solid cu ingrediente naturale, ai grijă nu doar de părul tău, ci și de mediul înconjurător!

Formula sa solidă se dizolvă cu ușurință în contact cu apa, transformându-se într-o spumă cremoasă, bogată, ce redă părului strălucirea și aspectul mătăsos. Și este și prietenos cu natura!

Mai mult, șamponul solid de origine 91% naturală este prezentat în ambalaje ecologice din carton provenit din păduri gestionate, permițându-ți să ai grijă de mediu în timp ce-ți îngrijești părul.

3. Este mult mai concentrat

Datorită formulei sale fără adaos de apă și fără săpun, șamponul solid este mai concentrat decât șampoanele tradiționale, astfel încât durează mai mult decât un șampon lichid de dimensiuni similare (aproximativ 37 de spălări). 

Respectă fibra firului de păr și, de asemenea, nu conține conservanți, parabeni, sulfați și silicon.

4. Convenabil pentru călătorii

Șamponul solid este deosebit de ușor de transportat și depozitat. Mai ales atunci când călătorești doar cu bagaj de mână și știm cât este de dificil să iei cu tine șamponul preferat, care să se încadreze în condițiile impuse de compania de zbor. 

Ocupă puțin spațiu și scapi de grija limitei de 100ml atunci când faci bagajul!

5. Un detaliu șic

Iubitorii de șampon solid pot achiziționa o cutiuță metalică specială pentru acest tip de produs, pentru a transporta cât se poate de elegant șamponul preferat. 

Cutiuța este o mică bijuterie art deco ce poate fi apoi refolosită și re-iubită, transformată într-un mic sipet de amintiri pentru obiecte de preț sau poate fi păstrată ca obiect decorativ.

 

Produse recomandate
Comments