Răcorește-ți tenul cu cea mai fresh rutină de vară!

Răcorește-ți tenul cu cea mai fresh rutină de vară!

9 iunie 2023 Timp estimativ: ~2 min.

Răcorește-ți tenul cu cea mai fresh rutină de vară!

Rutina de vară pentru îngrijirea pielii este diferită de cea folosită în sezonul rece. Texturile lejere, serurile, loțiunile tonice, misturile răcoritoare sau gelurile hidratante înlocuiesc acum cremele grase, care nu sunt foarte bine tolerate pe caniculă.

Căldură, umiditate, soare puternic... Ne luptăm cu transpirația, sebumul în exces, porii înfundați, iritații. În mod clar, în rutina de îngrijire nu-și mai găsesc loc demachiantele uleioase sau lăptoase sau cremele grase.

Îți poți curăța tenul cu un gel sau spumant, pentru a controla mai bine secreția de sebum. Apa micelară este și ea o variantă plăcută pentru curățarea tenului vara. Revigorează pielea și o pregătește pentru pașii următori ai rutinei zilnice.

Alege texturi lejere

Pentru un plus de prospețime, pe tenul curat pulverizează un mist hidratant, cu textură ușoară, care nu încarcă pielea. Minunate pe timp de vară sunt și apele botanice, care se pot folosi zi de zi pentru a împrospăta pielea, pentru a-i oferi un plus de hidratare esențială sau pentru fixarea machiajului. 

Păstrează apa botanică în frigider pe timpul verii și folosește-o pentru reîmprospătare, în zilele caniculare, sau pentru calmarea tenului! O poți aplica și pe corp!

Hidratează și revigorează

Pielea are nevoie de hidratare și vara, mai cu seamă dacă ai tenul uscat sau chiar gras, dar deshidratat. Da, este posibilă o astfel de combinație neașteptată. În acest caz, cremele cu textură de gel sunt absolut minunate! 

Cremele-gel hidratează intens, intră rapid în piele și nu lasă peliculă uleioasă, fiind potrivite pentru orice tip de ten, inclusiv cel gras.

 

 

Produse recomandate
Comments