5 moduri de a te reconecta cu energia ta feminină

5 moduri de a te reconecta cu energia ta feminină

1 martie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

5 moduri de a te reconecta cu energia ta feminină

Ultimii doi ani ne-au schimbat enorm viața, dar și pe noi, pe fiecare în parte. Ne-am îndreptat atenția spre lucrurile care contează. Și, mai ales, spre noi. Am petrecut mai mult timp cu noi însene, ne-am ascultat, înțeles, poate iertat și iubit mai mult ca niciodată.

Ne-am concentrat atenția pe recunoștință, iubire de sine, accesarea unor părți ale personalității noastre ce ne erau străine, am crescut ca oameni și multe dintre noi și-au îndreptat atenția spre spiritualitate și activități de dezvoltare personală.

Să fii femeie e dificil, dar și miraculos. Iar să fii o femeie asumată înseamnă să atingi acea stare conștiență care te ajută să fii aliniată perfect cu ceea ce simți, gândești și trăiești.

1.Acceptă-ți emoțiile, fă pace cu ele, înțelege-le și eliberează-le! Energia feminină înseamnă să te asculți pe ține însăți și să te accepți așa cum ești.

2.Iubește-te (mai) mult! Fii și mai blândă cu tine, acordă-ți circumstanțe atenuante, iartă-te, oferă-ți credit când alții îți pun la îndoială calitățile, ai încredere în tine și în intuiția ta.

3.Conectează-te cu propriul corp! Iubește-ți și ascultă-ți corpul și acceptă-ți defectele ca fiind părți din tine care te fac unică! Identifică-ți calitățile fizice și vei descoperi cât de simplu este să te reconectezi cu energia ta feminină! Nu te raporta și compara cu nimeni altcineva, nu te situa mai prejos de nimeni. Corpul tău este precum un barometru, el te ajută să fii în conexiune cu esența ta și cu puterea interioară care izvorăște din tine.

4.Fii de ajutor și altor femei! Dacă tu ai ajuns la un anumit nivel de autocunoaștere, ajută-le și pe alte femei să treacă mai ușor peste probleme și perioade incerte ale vieții lor. Sunt atât de multe grupuri de suport, inclusiv pe rețelele de socializare, cu femei care au nevoie de un sfat, de un sprijin concret. Te poți implica, împărtășind experiența ta, spunându-ți propria poveste.

5.Crează-ți un spațiu sacru, acel loc cu care rezonezi cel mai mult, în care poți fi în conexiune deplină cu tine. Energia feminină răspunde spațiilor frumoase, create cu dragoste și din dragoste de tine pentru tine. Răsfață-te, odihnește-te suficient, fă sport, mănâncă sănătos, alocă timp unei băi relaxante, cu spumă și lumânări parfumate, pune-ți pielea în contact cu uleiuri și creme fine parfumate, oferă-ți timp, spațiu, intimitate și bucură-te pe îndelete de tot ceea ce te relaxează și îți aduce fericire.

 

Conectarea cu energia ta feminină este una dintre căile eficiente pentru o experiență spirituală puternică, de conștientizare a ceea ce ești cu adevărat, de a te valoriza și iubi mai mult.

Produse recomandate
Comments