Feng shui de dragoste şi armonie

Feng shui de dragoste şi armonie

14 aprilie 2020 Timp estimativ: ~2 min.

Această veche artă chinezească de armonizare a ambientului îţi poate fi de ajutor în menţinerea unei relaţii de familie calde şi afectuoase. Regulile sunt simple și ţin de felul în care decorezi casa!

Un design de interior inspirat din cultura asiatică oferă un vibe exotic locuinței tale şi imagini ce plac ochiului, aşa că merită să încerci, n-ai nimic de pierdut, chiar dacă eşti genul ce spune „eu nu cred în treburi de genul ăsta“. Iată ce trebuie să faci:

Aşază undeva la vedere o fotografie frumoasă de cuplu - voi doi îmbrăţişaţi, zâmbitori, fericiţi - făcută într-un moment de care vă amintiţi cu drag. Ca de exemplu, o poză de la nuntă sau de la prima voastră întâlnire. Astfel, în momentele tensionate, puteți privi amândoi zâmbind această fotografie care să vă amintească de începuturile dragostei voastre.

Lângă fotografie, aranjează obiecte-pereche, care simbolizează relaţia de cuplu, dragostea şi loialitatea: două răţuşte mandarin, două sfere de cristal, două lumânări roşii sau o statuetă ce înfăţişează doi îndrăgostiţi.

Fă-ţi timp zilnic să priveşti aceste obiecte, să le atingi, să te gândeşti la semnificaţia lor.

În dormitor, în fața patului, chiar pe mijloc, pune un bol din ceramică umplut cu orez peste care așază şase sfere mici de cristal natural (ametist, cuarţ roz ori alt tip de piatră care simţi că te atrage sau e benefică zodiei tale). Despre cristale se spune, în feng shui, că aduc linişte şi armonie relaţiei.

Efect feng shui au şi anumite expresii, foarte familiare, de altfel, dar pe care uităm să le folosim pe cât de des ar trebui ori ni le înfrânăm din raţiuni ce ţin de orgoliul personal. Așadar, spune fără sfială celor dragi: „Te port în inimă“, „Iartă-mă“, „Îmi pare rău“, „Îţi mulţumesc“, „Te iubesc“.

 

Feng shui de dragoste şi armonie
Comments