Ritual facial pentru o revenire fresh&glowing la birou

Ritual facial pentru o revenire fresh&glowing la birou

24 august 2021 Timp estimativ: ~2 min.

Fie că mergi la birou sau că biroul tău se află încă acasă, așa cum muncim multe dintre noi de la debutul pandemiei, este important să ne păstrăm rutina de îngrijire a tenului.

Indiferent de timpul pe care îl avem la dispoziție, chiar dacă nu ne permitem să creăm machiaje perfecte, folosind tot ce avem în portfard, ideal ar fi să păstrăm măcar esențialul.

Iar asta ar înseamna:

1. Curățarea tenului

Este foarte important să îndepărtăm sebumul și celulele moastre de la suprafața pielii, așa încât porii să nu se sufoce și să ne recompenseze cu puncte negre și coșuri când ne este lumea mai dragă. Așadar, folosind un gel de spălare, un spumant, un lapte demachiant sau o apă micelară, curăță tenul și pregătește-l astfel pentru următorul pas!

2. Hidratare

Canicula nu prea ne permite să folosim creme grase, pentru că riscăm să ajungem la birou cu tenul lucind ca untul la soare, așa că ideale în această perioadă sunt serumurile și loțiunile lejere. Chiar dacă ai tenul uscat, găsești produse intens hidratante, dar cu textură ușoară, care intră rapid în piele și nu lasă urmă grasă.

Pentru orice eventualitate, păstrează pe birou un pachet cu șervețele umede, fără alcool, cu ajutorul cărora își poți împrospăta tenul, în cazul în care nu porți machiaj.

3. Crema de ochi

Poate ai tendința să sari peste acest pas, dar nu o face! Mai ales dacă ai dormit puțin, alarma te-a trezit când era somnul mai dulce și ochii protestează cu niște cearcăne neplăcute. Alege o cremă de ochi hidratantă, care să aibă efect asupra pungilor de sub ochi și cearcănelor! Va face minuni!

4. Crema colorată cu SPF

Dacă nu ești prietenă cu fondul de ten vara și nu îți surâde ideea unui machiaj încărcat, poți alege o cremă colorată, care să aibă și protecție solară. Tenul va arăta natural, proaspăt, porii nu vor fi sufocați și nici nu riști arsuri solare pe drumul spre birou sau în pauza de cafea!

În rest, mascara și un ruj sau un balsam de buze și ești gata pentru o nouă zi de muncă, în doi timpi și (aproape) trei mișcări!

 

Ritual facial pentru o revenire fresh&glowing la birou
Produse recomandate
Comments