Ritualul complet pentru o piele de star la petrecerea de revelion

Ritualul complet pentru o piele de star la petrecerea de revelion

28 decembrie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

Ritualul complet pentru o piele de star la petrecerea de revelion

Pentru unii este o seară ca oricare alta, dar dacă pentru tine revelionul este acea noapte specială la care visezi de luni bune, atunci trebuie să te pregătești să strălucești!

Sigur că sclipiciul nu lipsește, nici manichiura roșie sau neagră sau aurie – acesta ar fi un top 3 popular! Sau paietele, dar știi ce trebuie să mai strălucească? Pielea! De sănătate! Iar acel healthy glow pe care ni-l dorim toate se obține cu o dietă sănătoasă și un ritual de îngrijire corectă, adaptată nevoilor pielii tale.

Relaxează-te cu o baie cu spumă!

Pentru a fi în formă pentru o petrecere lungă până în zori, ai nevoie de relaxare! Așa că umple cada cu apă nu foarte fierbinte, pune săruri de baie, uleiuri aromatice sau plante medicinale, aprinde o lumânare parfumată și relaxează-te atât cât simți nevoia! Nu doar că pielea ta îți va mulțumi după acest răsfăț, dar vei intra în noul an cu o stare de bine!

Exfolierea e primul pas

Se spune că la trecerea dintre ani lăsăm în urmă grijile, problemele, supărările și intrăm în anul nou fresh, pornim de la zero și schimbăm, metaforic vorbind, o haină veche și ponosită cu una nou-nouță! Putem aplica același principiu și asupra pielii. Așadar, nu intra în noul an fără o exfoliere ca la carte, pentru că celulele moarte și impuritățile trebuie să rămână în 2021, iar noi să pășim mai departe cu pielea perfect curată!

Curățarea este cheia pentru o piele sănătoasă și un ten minunat, iar scrubul pentru ten purifică și netezește delicat pielea, lăsând-o curată, moale, suplă și echilibrată.

Hidratare și iar hidratare!

Chiar dacă este iarnă, nu uita de acei doi litri de apă pe zi, pentru că ajută nu doar rinichii să funcționeze la parametri optimi, ci și pielea să fie hidratată, catifelată și... plină! Pielea deshidratată este ternă, lipsită de strălucire, ofilită. Așadar, ai nevoie de apă, dar și de produse hidratante în rutina ta de îngrijire, iar după exfoliere, cremele și loțiunile își fac treaba și mai bine.

Dacă pielea ta este uscată, optează pentru unturi de corp sau creme intens hidratante, însă dacă este normală poți alege o loțiune parfumată, bogată în uleiuri botanice, care lasă pielea extrem de fină.

Nu uita de hidratarea mâinilor, a călcâielor, un strop de parfum și ești gata pentru etapa următoare: machiaj și coafură! Ești gata să întorci priviri?

 

Produse recomandate
Comments