Măști care vindecă părul uscat de ger

Măști care vindecă părul uscat de ger

25 ianuarie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Iarna, nu doar pielea are de suferit din cauza frigului, ci și părul! Se usucă, devine casant, își pierde strălucirea, dar măștile nutritive îl repară și-i redau strălucirea.

Măştile cu uleiuri calde sunt un remediu excelent pentru părul uscat. Amestecă câte două linguriţe de ulei de migdale, ulei de măsline, ulei de jojoba şi ulei de cocos şi încalzește-le la o temperatură potrivită.

Aplică amestecul pe păr, în special pe lungimi, nu neapărat și la rădăcină, dacă ai părul gras, şi apoi înfăşoară-l într-un prosop. Lasă masca să acţioneze 30 de minute şi repetă procedeul săptămânal.

Pe de altă parte, atunci când cauți în magazine măști pentru părul uscat sau care are nevoie de extra hidratare, uită-te după anumite ingrediente deosebit de eficiente în acest caz, precum:

-  Uleiul Abisinian repară zonele degradate, întăreşte părul predispus la rupere şi îi redă stralucirea naturală.

-  Uleiul de Marula protejează părul împotriva factorilor agresivi din mediul înconjurător şi a substanţelor poluante.

-  Uleiul de Camellia ajută la menţinerea apei în interiorul firului de păr.

La fel ca pielea, părul poate beneficia enorm de îngrijirea pe timp de noapte, atunci când ingredientele terapeutice fac minuni, indiferent de tipul tău de păr. Așa că a fost creat laptele pentru păr, o inovație pe piața produselor pentru îngrijirea părului, care hrănește fibra capilară cu substanțe nutritive esențiale, în timp ce tu dormi, pentru a hidrata și regenera structura firului de păr, făcându-l de 30 de ori mai rezistent la rupere!

Tot ca o mască acționează și serul pentru păr, mai ales pe perioada iernii! Acesta protejează împotriva agresiunilor externe şi previne uscarea, electrizarea şi degradarea vârfurilor, răsfăţând părul cu o aromă proaspătă, de durată.

 

Măști care vindecă părul uscat de ger
Produse recomandate
Comments