Umple-ți casa cu arome de sărbătoare!

Umple-ți casa cu arome de sărbătoare!

15 decembrie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Umple-ți casa cu arome de sărbătoare!

Sărbătorile de iarnă miros a portocală, a vin fiert, a măr copt cu scorțișoară, a cozonac aburind... sau a orice aromă te inspiră și te înalță în sezonul festiv.

Aromele pe care le iubim sau de care ne este dor sunt acelea care ne amintesc de copilărie, de momentele speciale din viața noastră sau care pur și simplu ne oferă confort și securitate. Iar sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă de a-ți învălui casa în parfumurile care-ți plac cel mai mult. Iată cum!

Boluri aromate

Poți aduna în boluri de cristal sau decorate cu motive festive batoane de scorţişoară, cuişoare, vanilie, coji de portocală, muguri de pin, conuri de brad, orice îți încântă simțurile. În funcţie de aromele preferate poți crea un mix absolut senzaţional care parfumează casa și-ți bucură sufletul.

Lumânări parfumate

În funcție de forma lor sau ambalajul în care se află, lumânările parfumate pot și un minunat obiect de decor. În plus, lumânările parfumate au avantajul de a genera, prin lumina lor caldă, o atmosferă magică de sărbătoare. 

Conuri și crenguțe care miros frumos

Ai nevoie doar de câteva conuri de pin și crenguțe pe care să le împletiți într-o anumită formă – poate o coroniță festivă- pe care să le stropești cu uleiuri esențiale de bună calitate. Poți alege unele cu aromă de portocală, brad, scorțișoară, măr copt, turtă dulce. Le poți atârna apoi, cu ajutorul unor fire de cânepă, în balcon, prin casă, pe pervaz sau chiar în bradul de Crăciun. Vor răspândi un miros adorabil în toată casa!

Odorizante de cameră și parfumuri pentru țesături

Încearcă odorizantele pentru cameră cu beţişoare înmuiate în uleiuri şi esenţe preferate, ce vor îmbogăţi vibraţiile calde ale casei tale şi o vor învălui într-o aromă magică. De asemenea, poți opta pentru un parfum destinat ţesăturilor precum lenjerii, perdele, perne decorative, draperii, prosoape, tapiţerii. Casa va fi permanent învăluită de arome delicioase!

 

Produse recomandate
Comments