Horoscopul frumuseții pentru 2024: află ce produs Sabon ți se potrivește!

Horoscopul frumuseții pentru 2024: află ce produs Sabon ți se potrivește!

2 ianuarie 2024 Timp estimativ: ~2 min.

Horoscopul frumuseții pentru 2024: află ce produs Sabon ți se potrivește!

Frumusețea e scrisă în stele, iar astrele au și ele un cuvânt de spus când vine vorba de îngrijirea eficientă a pielii în noul an. Ești gata să afli ce sfaturi îți dau?

Bineînțeles, dincolo de orice sugestie a horoscopului, când alegi produsele potrivite îngrijirii pielii este esențial să iei în considerare factori precum tipul tău de piele, anumite afecțiuni sau predispoziții, preocupările și preferințele tale personale. Dar hai să vedem ce spune și horoscopul frumuseții!

Berbec (21 martie – 19 aprilie):

Persoanele Berbec sunt energice și pasionale și-si doresc produse de îngrijire a pielii revigorante, cu arome de citrice și ingrediente precum vitamina C, pentru un ten luminos!.

Produs Sabon recomandat: Ulei de duș Ghimbir-Portocală

 

Taur (20 aprilie - 20 mai):

Taurii sunt cunoscuți pentru natura lor pragmatică și firea uneori vulcanică, și se pot bucura de produse de îngrijire a pielii care conțin substanțe naturale calmante, cum ar fi mușețelul și lavanda, pentru a le induce o stare de relaxare.

Produs Sabon recomandat: Ulei de corp Paciulie - Lavandă – Vanilie

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie):

Gemenii versatili și curioși vor aprecia în 2024 produsele de îngrijire a pielii multi-tasking cu beneficii multiple, cum ar fi demachiantele care exfoliază și cremele hidratante cu SPF.

Produs Sabon recomandat: Exfoliant de faţă 2 în 1 Restful Palmarosa

 

Rac (21 iunie – 22 iulie):

Natura sensibilă a Racului se răsfrânge și asupra pielii sale, de aceea el va beneficia de produsele de îngrijire a pielii hidratante și calmante, destinate pielii greu de „mulțumit“ cu produse obișnuite.

Produs Sabon recomandat: Cremă de corp reparatoare cu Iasomie
 

Leu (23 iulie - 22 august):

Radianții nativi din Leu vor alege și în 2024 produse de îngrijire a pielii  care să le sporească strălucirea naturală, cum ar fi creme hidratante iluminatoare sau loțiuni de frumusețe cu particule strălucitoare.

Produs Sabon recomandat: Ser de faţă Trandafir de Damasc

 

Fecioară (23 august – 22 septembrie):

Fecioarele, mereu atât de atente detalii, ar putea prefera produse de îngrijire a pielii cu ingrediente ce merg la țintă, cum ar fi retinolul sau acidul salicilic, pentru a aborda îngrijirea a pielii dintr-un unghi extrem de precis.

Produs Sabon recomandat: Mască facială exfoliantă 3 în 1 Dead Sea

 

Balanță (23 septembrie -  22 octombrie):

Echilibratele Balanțe ar putea aprecia produsele de îngrijire a pielii cu arome armonizate precum trandafirul sau iasomia, care le induc un sentiment de pace și armonie.

Produs Sabon recomandat: Eau de SABON Green Rose

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie):

Scorpionii cu trăiri intense și mereu plini de viață vor fi atrași de produsele de îngrijire a pielii cu ingrediente puternic antioxidante, care luptă cu semnele timpurii de îmbătrânire.

Produs Sabon recomandat: Cremă de faţă hidratantă Trandafir de Damasc

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie):

Săgetătorii aventuroși vor alge întotdeauna produse de îngrijire a pielii cu ambalaje prietenoase pentru călătorii, potrivite stilului lor de viață mereu în mișcare.

Produs Sabon recomandat: Cremă de mâini travel size Citrus Blossom


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie):

Prgamatic și disciplinat, Capricornul va miza mereu pe „clasici”, iar noul an nu face excepție. Ei  preferă rutine de îngrijire a pielii consacrate, cu ingrediente eficiente, testate în timp.

Produs Sabon recomandat: Scrub pentru corp Paciulie - Lavandă – Vanilie

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie):

Vărsătorilor inovatori le place să încerce produse unice de îngrijire a pielii, cu ingrediente neconvenționale, formule noi și ambalaje ecologice.

Produs Sabon recomandat: Exfoliant pentru picioare revitalizant

 

Pești (19 februarie - 20 martie):

Peștii visători și nostalgici pot fi atrași de produse de îngrijire a pielii cu arome fructate, vesele, serene, care le amintesc de copilărie.

Produs Sabon recomandat: Aromă de cameră Lavandă - Mere & Floare de anason

 

Produse recomandate
Comments