De ce e îngrijirea ochilor atât de importantă când deja folosești o cremă de față?

De ce e îngrijirea ochilor atât de importantă când deja folosești o cremă de față?

1 februarie 2024 Timp estimativ: ~2 min.

De ce e îngrijirea ochilor atât de importantă când deja folosești o cremă de față?

Aceasta e întrebarea care a dus deseori la concluzia greșită că un tratament special pentru îngrijirea ochilor nu este necesar. Nimic mai greșit, și să vedem de ce!

 

Știai că, în medie, clipești de aproximativ 28 de mii de ori pe zi?

Săracă în glande sebacee, pielea din jurul ochilor este foarte subțire și intens „utilizată“ în timpul expresiilor faciale, de aceea are tendința de a se rida mai ușor. Adesea, ea trădează modul în care ai dormit, ritmul tău de viață și vârsta pe care o ai.

Adăugarea în ritualul tău de frumusețe a unui produs destinat îngrijirii ochilor, formulat special în acest scop, are o serie de beneficii:

Stimulează circulația sangvină 
Reduce semnele de oboseală 
Ameliorează aspectul cearcănelor și pungilor de sub ochi 

Folosită în combinație cu o cremă de față de zi și de noapte, crema pentru conturul ochilor este aliatul tău suprem pentru o privire mai luminoasă. 

Mai mult, crema pentru ochi este formulată în așa fel încât să protejeze ochii și să nu-i irite. Este total neindicat să folosești creme de față cu ingrediente active puternice (retinoizi, vitamina C, acid glicolic etc.) în zona ochilor, întrucât te expui usturimii și iritațiilor care-ți pot afecta vederea.

Ține minte: o cremă bună de ochi nu se va face niciodată neplăcut simțită după aplicarea pe pleoape și în zona cearcănelor! 

Oferă zonei cearcănelor atenția pe care o merită!

Tratamentele de îngrijire precum noul balsam de ochi SABON hidratează, luminează și calmează conturul ochilor.

Bucură-te de o sinergie unică între îngrijirea pielii și masaj. Aplică balsamul pentru ochi cu ajutorul unui aplicator special, răcit în prealabil, pentru a multiplica eficacitatea formulei și pentru un efect de răcorire și decongestionare imediat. 

Noul tău ritual de frumusețe pentru conturul ochilor

Automasajul conturului ochilor stimulează circulația sângelui și ajută decongestia, reducând astfel umflăturile și semnele de oboseală. Masează delicat zona ochilor în timp ce aplici crema pentru ochi, pentru a maximiza eficacitatea formulei.

Dimineața și seara, aplică o cantitate mică de cremă sau balsam pe conturul ochilor, apoi masează conturul ochilor cu mișcări circulare și în formă de 8, trecând de la un ochi la celălalt, pentru a optimiza rezultatele. 

 

 

Produse recomandate
Comments