Cele mai bune arme în lupta antirid

Cele mai bune arme în lupta antirid

25 octombrie 2018 Timp estimativ: ~2 min.

Cele mai bune arme în lupta antirid

lupta-antirid

O cremă antirid de calitate

 

Când vine vorba de crema antirid, calitatea investiției se va vedea pe pielea ta. Pentru că aceste creme înglobează în formulele lor substanțe revoluționare și ani buni de cercetări de laborator, nu sunt deloc ieftine, dar își merită banii. O cremă antirid care se respectă e musai să conțină factor de protecție solară, pentru că, se știe, soarele în exces e dușmanul tenului, nu prietenul lui.

Pentru un efect cu adevărat remarcabil, folosește crema antirid și pe gât și decolteu, zonele care îmbătrânesc chiar mai repde decât fața.

Recomandarea noastră sunt noile creme din colecția anti-ageing Youth Secrets de la Sabon – o cremă de zi ușoară, cu SPF25, care protejează pielea de razele ultraviolete și de radicalii liberi, și o cremă de noapte bogată, ce face minuni în timpul somnului. Te vei trezi, la propriu, cu o piele odihnită și întinerită.

 

Un ser cu efect rapid

 

Serul pătrunde în piele mai repde decât crema, datorită texturii lichide și completează cu succes efectele benefice ale cremei. Aplică-l pe tenul curat și apoi dă-te și cu cremă. Serul multi-activ Youth Secrets de la Sabon poate fi aplicat înainte de crema de zi sau de cea de noapte, pentru rezultate optime. Conferă luminozitate, minimalizează apariţia ridurilor, hrăneşte, hidratează şi calmează pielea. 

 

Un pic de masaj facial

 

Pentru a pregăti pielea să primească toate „bunătățile“ din creme și serumuri, fă-ți un obicei ca înainte de aplicarea produselor de îngrijire să oferi tenului tău un scurt masaj care să activeze circulația sangvină și să deschidă porii. Începe cu fruntea, prin mișări de jos în sus, dinspre nas spre linia părului, apoi ridică obrajii, apăsând ușor dinspre maxilarul inferior către pomeți. Tâmplele le poți masa prin mișcări circulare (combat și durerile de cap) și nu uita de zona din jurul gurii, foarte importantă – maseaz-o prin ciupituri fine, executate circular. Poți include și buzele în acest masaj. Ciupește ușor și zona de sub bărbie, acolo tinde cu timpul să se formeze acea gușă inestetică.

 

Cele mai bune arme în lupta antirid

Comments