Sfaturi esențiale pentru buze voluptuoase

Sfaturi esențiale pentru buze voluptuoase

16 mai 2023 Timp estimativ: ~2 min.

Sfaturi esențiale pentru buze voluptuoase

Din lipsa timpului, poate ai fi tentată să sari peste rutina de îngrijire a buzelor și să consideri că rujul hidratant aplicat peste zi este tot ceea ce ai nevoie. Ei bine, nu-i chiar așa!


Buzele sunt expuse factorilor nocivi din mediu, mai ales în sezonul rece, când vântul provoacă uscarea pielii sensibile a buzelor. Dar nici soarele nu este mai prietenos cu pielea sensibilă a buzelor, așa că un pas important în rutina lor de îngrijire este folosirea unui balsam de buze cu SPF mare.

Pentru a avea tot timpul buze hidratate, este recomandat să folosești produse speciale pentru îngrijirea buzelor, care împiedică apariția crăpăturilor, și le mențin catifelate și intens hrănite.


Câțiva pași importanți pentru buze catifelate


Balsamul de buze - Baza îngrijirii zilnice a buzelor

Hidratant și protector, balsamul de buze nu trebuie să-ți lipsească din arsenalul de frumusețe. Îl poți purta în geantă tot timpul! Este ideal să aplici cât mai des balsam, nu doar atunci când buzele devin foarte uscate. Utilizează produsul și înainte de culcare, pentru a îmbunătăți procesele naturale de regenerare nocturnă a pielii.

Exfoliant de buze - O dată pe săptămână

Îndepărtează celulele moarte și lasă buzele moi, catifelate și gata pentru îngrijiri ulterioare. Aplică de 1-2 ori pe săptămână, pe buzele curate și uscate, folosind mișcări circulare ușoare pentru a exfolia, și apoi șterge cu un tampon de bumbac. 

Ulei de buze – înainte sau peste ruj

Pielea de pe buze este diferită de cea de pe restul feței, iar dacă îți place să porți rujuri mate, vei avea nevoie de un strat de protecție suplimentar, pentru ca buzele să nu se usuce și să se crape. Aplică balsam de buze hidratant și un ulei de buze calmant și hrănitor, înainte sau peste ruj.

Încă două sfaturi pentru frumusețea buzelor tale!

Nu uita să bei apă pentru a evita deshidratarea și uscarea buzelor. Este recomandat să nu umezești foarte des buzele cu salivă, pentru că acest lucru poate duce la uscarea lor în exces.
Dacă au apărut deja riduri în jurul buzelor, ar fi ideal să folosești produse care atenuează ridurile din această zonă delicată. Dacă nu ți-ai procurat încă un produs special pentru ridurile buzelor, poți folosi în această zonă și cremă antirid pentru ochi.

 

Produse recomandate
Comments