Machiajul nude în trei paşi simpli

Machiajul nude în trei paşi simpli

30 octombrie 2020 Timp estimativ: ~2 min.

Pentru un machiaj nude fără cusur, excelent pentru ședințe pe zoom, care se păstrează de minune sub masca de protecție și arată bine când o dai jos, ți-am pregătit trei trucuri esențiale!

Machiajul nude îți pune în valoare trăsăturile și frumusețea naturală fără a distrage atenția de la personalitatea ta. În plus, arată bine în camera de luat vederi, e elegant, rafinat și ascunde micile defecte. Și pentru că uneori simplitatea e complicată când vine vorba de make-up, iată trei trucuri ce-ți vor asigura un machiaj natural impecabil.

 

1 – Pregătește întâi pielea

Pentru ca machiajul nude să arate wow, tenul trebuie să fie în cea mai bună formă a sa, pielea e musai să fie hidratată, porii mici și curați, ochii – odihniți! Un machiaj nude nu va arăta bine dacă ești după o noapte nedormită, obosită, încercănată. Aplică dimineața o mască revigorantă intens hidratantă, pentru a reduce liniile fine, petele și pentru a oferi tenului plinătate și prospețime.

 

2 – Aplică o bază fină de machiaj

Alegerea fondului de ten potrivit este o etapă importantă în realizarea unui machiaj nude impecabil. Evită fondul de ten cu putere mare de acoperire, care poate avea un efect de mască, și aplică mai bine o cremă CC care să reflecte lumina, acoperind astfel imperfecțiunile. Încearcă nuanța pe o porțiune din zona gâtului, nu pe mână – nu trebuie să existe nicio diferență de culoare între locul în care ai aplicat baza de machiaj și restul pielii.

 

3 – Apelează la nuanțe calde

Un blush într-o nuanță bronzantă îți va pune pomeții în evidență în mod natural și va corecta trăsăturile. Dacă ai fața lată, aplică o umbră fină de blush și pe linia maxilarului.

Imediat sub sprânceană aplică un fard bej deshis, care dă luminozitate privirii, iar pe pleoapa mobilă, joacă-te cu nuanțe de maro-ciocolată. Pentru gene, o mascara maro închis va asigura efectul natural pe care un rimel negru intens nu îl poate oferi. Nu folosi creion de buze: pentru un plus de naturalețe, aplică rujul cu degetul sau cu pensula.

 

Machiajul nude în trei paşi simpli
Produse recomandate
Comments