Atenție! Din data de 01.01.2022, magazinul Sabon AFI Palace Cotroceni este închis pentru renovare. Mulțumim mult pentru înțelegere!
Machiajul nude în trei paşi simpli

Machiajul nude în trei paşi simpli

30 octombrie 2020 Timp estimativ: ~2 min.

Pentru un machiaj nude fără cusur, excelent pentru ședințe pe zoom, care se păstrează de minune sub masca de protecție și arată bine când o dai jos, ți-am pregătit trei trucuri esențiale!

Machiajul nude îți pune în valoare trăsăturile și frumusețea naturală fără a distrage atenția de la personalitatea ta. În plus, arată bine în camera de luat vederi, e elegant, rafinat și ascunde micile defecte. Și pentru că uneori simplitatea e complicată când vine vorba de make-up, iată trei trucuri ce-ți vor asigura un machiaj natural impecabil.

 

1 – Pregătește întâi pielea

Pentru ca machiajul nude să arate wow, tenul trebuie să fie în cea mai bună formă a sa, pielea e musai să fie hidratată, porii mici și curați, ochii – odihniți! Un machiaj nude nu va arăta bine dacă ești după o noapte nedormită, obosită, încercănată. Aplică dimineața o mască revigorantă intens hidratantă, pentru a reduce liniile fine, petele și pentru a oferi tenului plinătate și prospețime.

 

2 – Aplică o bază fină de machiaj

Alegerea fondului de ten potrivit este o etapă importantă în realizarea unui machiaj nude impecabil. Evită fondul de ten cu putere mare de acoperire, care poate avea un efect de mască, și aplică mai bine o cremă CC care să reflecte lumina, acoperind astfel imperfecțiunile. Încearcă nuanța pe o porțiune din zona gâtului, nu pe mână – nu trebuie să existe nicio diferență de culoare între locul în care ai aplicat baza de machiaj și restul pielii.

 

3 – Apelează la nuanțe calde

Un blush într-o nuanță bronzantă îți va pune pomeții în evidență în mod natural și va corecta trăsăturile. Dacă ai fața lată, aplică o umbră fină de blush și pe linia maxilarului.

Imediat sub sprânceană aplică un fard bej deshis, care dă luminozitate privirii, iar pe pleoapa mobilă, joacă-te cu nuanțe de maro-ciocolată. Pentru gene, o mascara maro închis va asigura efectul natural pe care un rimel negru intens nu îl poate oferi. Nu folosi creion de buze: pentru un plus de naturalețe, aplică rujul cu degetul sau cu pensula.

 

Machiajul nude în trei paşi simpli
Produse recomandate
Comments