Proceduri esențiale în îngrijirea tenului masculin

Proceduri esențiale în îngrijirea tenului masculin

18 octombrie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Proceduri esențiale în îngrijirea tenului masculin

Tenul unui bărbat este diferit de cel al unei femei, așa că este nevoie de o îngrijire cu produse special destinate lui, deși cuvintele de ordine sunt aceleași: hidratare, hrănire, răsfăț!

Proceduri esențiale în îngrijirea tenului masculin

Din fericire pentru domni, rutina masculină este formată din produse de bază și nu necesită, deci, foarte mult timp! Pielea bărbaților îmbătrânește mai lent decât cea a femeilor, ridurile fiind vizibile doar în jurul vârstei de 35 de ani. Totuși, o dată cu îmbătrânirea peilii, tenul unui bărbat nu mai are capacitatea de a reține hidratarea și astfel apar primele riduri.

Și pielea bărbaților reține, evident, impurități, sebum, praf și este afectată de radiații și poluare, așa că se impune o curățare corectă dimineața și seara cu produse speciale care să nu usuce tenul și să-i grăbească, astfel, îmbătrânirea.

Importanța exfolierii

Sigur că există celule moarte și la suprafața pielii bărbaților, care sufocă porii, așa că exfolierea este un pas important. Exfolierea ajută la netezirea porilor, oferă tenului luminozitate și, în plus, ajută la prevenirea creșterii firelor de par sub piele.

Scrubul pregătește în mod ideal pielea pentru un bărbierit mai atent, desfundă porii și exfoliază, pentru un ten mai neted și curat.

Duș energizant

Curăță tenul, exfoliază pielea, fă un duș energizant și ești gata pentru o zi magică! Nu mai este un secret pentru nimeni că ziua bună după dușul relaxant se cunoaște, așa că, dragi bărbați, optați pentru un ulei de duș cu arome proaspete de bergamotă și paciuli și uleiuri hidratante de jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline, și pielea vă va mulțumi mai târziu!

Totul la îndemână

Bărbații nu sunt fani ai unui ritual de îngrijire complicat, cu mulți pași și produse aplicate strat după strat. Așadar, cu cât un singur produs poate îndeplini mai multe roluri, cu atât mai bine. 

Prin urmare, o cremă hidratantă all-in-one este mai mult decât binevenită, mai cu seamă dacă le este special destinată, cu formulă și parfum speciale. Crema hidratantă calmează pielea după bărbierit și îi oferă o porție serioasă de hidratare și revitalizare zilnic, pentru o protecție de neegalat!

 

Produse recomandate
Comments