Rutină de seară pentru regenerarea tenului

Rutină de seară pentru regenerarea tenului

25 octombrie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Rutină de seară pentru regenerarea tenului

Dacă în timpul zilei pielea se protejează de agresorii externi, noaptea ea se regenerează și uneori are nevoie de puțin ajutor...

Somnul de frumusețe nu este un mit, pentru că, în timp ce dormi, pielea se regenerează, după ce a fost expusă pe timpul zilei la factorii externi nocivi precum poluare, praf, transpirație, radiații UV. Pe parcursul nopții, diverse funcții ale pielii se ctivează la maximum și de aceea pielea este mult mai receptivă la ingredientele magice din cremele și serurile pe care le aplicăm înainte de somn.  

rutină corectă de seară a tenului poate fi compusă din următorii pași:

Curățare și detoxificare

Fie că ai fost machiată peste zi sau nu, curățarea tenului este esențială! Îndepărtarea impurităților și pregătirea pielii pentru a primi nutrienții din cosmetice este, poate, cel mai important pas al rutinei de îngrijire. Poți opta pentru un ulei care îndepărtază delicat machiajul și hidratează tenul sau un spumant de față care curăță pielea fără să o usuce. 

După demachiere, sauna facială cu sare de la Marea Moartă și trandafiri de Damasc face minuni pentru piele. Deschide porii și detoxifică, oferind în același timp relaxare imediată prin intermediul băii de aburi.

Tonifiere și hidratare

Odată curățată perfect pielea, este timpul pentru aplicarea unei loțiuni tonice sau unui mist hidratant de forma unei ape de trandafiri infuzată cu ulei, concepută pentru a oferi pielii hidratare și un glow sănătos.

Regenerare intensă

Următorul pas este aplicarea unui ser cu uleiuri naturale ce ajută pielea, peste noapte, să se regenereze și să-și recapete strălucirea. Uleiurile de semințe de rodie, de argan, de migdale dulci, de jojoba sau de miez de piersici stimulează regenerarea celulară și oferă pielii confort și vitalitate.

Serul trebuie „sigilat” cu o cremă hidratantă ce ajută tenul să devină ferm în timpul somnului, iar dimineața să aibă acel aspect odihnit, suplu, de care ne bucurăm, în general, după un somn lung.

 

Produse recomandate
Comments