Ce parfum ţi se potriveşte?

Ce parfum ţi se potriveşte?

30 iunie 2020 Timp estimativ: ~2 min.

Dacă încă mai ești în căutarea parfumului vieții tale, cel de care să te îndrăgostești și care să-i facă pe toți să se îndrăgostească de tine, e momentul să-ți desenezi un portret. Unul al personalității tale, creionat pe baza preferințelor și gusturilor tale de zi cu zi.

Toate vrem să găsim un parfum care să ne reprezinte, să fie semnătura noastră olfactivă, să ne trezească amintiri prețioase și să lase o impresie puternică asupra celor din jur. După cum probabil știi deja, în funcție de compoziția lui, fiecare parfum aparține unei anumite familii de arome cu care purtătoarea trebuie să se identifice pentru a se simți confortabil. Deci primul pas al căutării parfumului preferat este identificarea familiei olfactive din care acesta face parte. Apoi nu rămâne decât să încerci cât mai multe parfumuri ce aparțin aceleiași categorii, până la magica întâlnire cu parfumul sufletului tău.

 

Romantic/floral

E genul de parfum care nu te ia pe sus cu vreun miros extrem de pătrunzător, și totuși te face să te simți ispititor de feminină. Parfumurile florale sunt parfumuri delicate, dar nu le subestima capacitatea de seducție.

Ți se potrivește? Da, dacă ești genul de femeie care, deși nu-i place să fie tot timpul în centrul atenției, dorește să se facă remarcată prin gusturile sale fine și prezența sa misterioasă, eterică. Dacă iubești natura, primăvara și aromele pure, încearcă Eau de Sabon Rose Tea, ideală pentru zilele calde, însorite, îndrăgostite.

 

Dulce/seducător

Parfumurile dulci nu sunt ușor de purtat și totuși există femei care numai pe ele le-ar purta. Pentru că lumea de poveste, plină de joc și culoare în care te invită un asemenea parfum poate fi de nerefuzat.

Ți se potrivește? Bineînțeles, dacă ești femeia-copil, femeia mereu pusă pe șotii și pentru care viața e ca un carusel colorat. Parfumurile dulci se potrivesc în special brunetelor, dar nu contează cum arăți, important e să ai sufletul suficient de zglobiu pentru a face față unei arome atât de gurmande. Ai încercat aroma PLV de la Sabon? Există „pericolul“ să te îndrăgostești de combinația năucitoare de paciuli, lavandă și vanilie delicioasă!

 

Oriental/aromat

Parfumurile inspirate din poveștile celor O Mie și Una de Nopți sunt curajoase, intense, de o senzualitate debordantă. Se poartă în special seara, la evenimente speciale, și când vrei să cucerești, pentru că niciun bărbat nu poate rezista unei arome ce trezește toate simțurile. În țările arabe, unde vestimentația nu dezvăluie mai nimic din misterul feminin, un parfum tare e cea mai abilă armă de seducție.

Ți se potrivește? Ești o femeie îndrăzneață, care nu se sfiește să facă primul pas și să se remarce în orice situație? Atunci, aceasta e familia de parfumuri în care-ți vei găsi aroma preferată. Poate va fi chiar aceasta, o apă de toaletă cu note calde și senzuale de mosc.

 

Fresh/revigorant

Aromele fresh, răcoritoare miros a vacanță și induc o benefică stare de relaxare și celor mai stresate persoane. Cu ajutorul unui parfum proaspăt, viața pare mai frumoasă, iar zilele se umplu de energie adolescentină. În plus, acet tip de parfum are avantajul că poate fi purtat oriunde – și la sală, și la birou, și la party. Învăluie discret, iar notele fresh induc o stare de bine și de liniște interioară.

Ți se potrivește? Sigur ca da, dacă ești o tipă energică, sporty, ce iubește verdele crud al ierbii și albastrul pur al cerului senin. Din oferta Sabon, o apă de toaletă cu note fructate se potrivește de minune descrierii de mai sus.

 

Ce parfum ţi se potriveşte?
Produse recomandate
Comments