Cum găsești cadoul perfect - trucuri pentru a descoperi ce-și doresc cei dragi ție!

Cum găsești cadoul perfect - trucuri pentru a descoperi ce-și doresc cei dragi ție!

9 noiembrie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

Cred că toată lumea este de acord că e cel mai dificil să găsim cadoul perfect când vine vorba despre cei apropiați. Așteptările sunt mai mari, implicarea emoțională deopotrivă, iar graba ne poate face să luăm decizii mai puțin fericite.

O cană de ceai sau o agendă poate fi darul perfect pentru o colegă de birou, dar este posibil ca unui om mai apropiat ție să i se pară un cadou prea impersonal. Și-atunci, cum facem să trecem onorabil peste o zi de naștere, aniversarea căsătoriei, Crăciun?

Evită cadourile convenționale!

În primul rând, arată-i că o/ îl cunoști foarte bine, toată lumea ține la acest aspect și nu la valoarea cadoului în sine! Pentru a face o surpriză plăcută cuiva, trebuie să ne îndreptăm atenția către un cadou care să reflecte pasiunile persoanei respective, precum și personalitatea acesteia. Altfel, vei primi bucurie adevărată la schimb și nu doar zâmbete de complezență. Nu ar fi rău să verifici și rețelele de socializare și, în funcție de postări, îți dai seama ce parfumuri îi plac, în ce vacanțe ar vrea să meargă, ce cărți și-ar dori să citească sau la ce poșetă nouă visează.

Nu lăsa cumpărăturile pe ultima zi

Evită să alegi cadourile sub presiunea timpului, șansele să iei o decizie bună scad drastic, mai ales dacă vrei să comanzi online. Și nici nu vei avea timp să ambalezi foarte frumos darul, acesta fiind un aspect care intră la plusuri. Nu subestima niciodată bucuria și entuziasmul care momentului descoperirii și desfacerii unui cadou

Lasă-i pe ei să aleagă

Nu dai niciodată greș cu cosmeticele, fie că vorbim despre iubită, mamă sau mătușă! Parfumuri, creme, loțiuni... tot ce arată și miroase frumos e primit cu încântare de orice doamnă și domnișoară! Însă, dacă ai de-a face cu persoane care pun mai mult accent pe o experiență trăită decât pe un produs în sine, printre ideile bune pentru cadouri memorabile ia în calcul un tratament SPA, un anumit curs (de Web Development, un curs de fotografie, astrologie, dans etc.), un bilet la operă, teatru sau film, sau un voucher de cumpărături.

Oferă în dar creativitate cu suflet

Dacă stai bine la capitolul creativitate, poți oferi un cadou personalizat, realizat chiar de tine: un tablou, o melodie, o poezie, un aranjament floral, un desert sau, de ce nu, o cină romantică pregătită de la A la Z. Cu siguranță, gestul tău plin de emoție va fi extrem de apreciat!

 

Cum găsești cadoul perfect - trucuri pentru a descoperi ce-și doresc cei dragi ție!
Produse recomandate
Comments