Buze perfecte în doar zece minute!

Buze perfecte în doar zece minute!

3 iunie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Buzele au nevoie de o îngrijire specială pentru că pielea lor este subțire și delicată, se usucă ușor și se poate crăpa din cauza frigului, vântului sau apei sărate. Noroc că în doar zece minute putem schimba major situația!

Buzele nu au glande sebacee care ajută la menținerea pielii lubrifiate și protejate, de aceea ele se pot usca și crăpa cu ușurință. Și melanina lipsește din pielea buzelor, care are rolul de a proteja de razele ultraviolete, existând astfel un risc mai mare de arsuri solare și sensibilizare a zonei buzelor.

O rutină simplă pentru îngrijirea buzelor poate fi făcută în trei pași:

1. Exfoliază periodic!

Cu ajutorul unui scrub blând, conceput special pentru ele, exfoliază buzele o dată pe săptămână, folosind mișcări circulare.

Alege un exfoliant delicat, care conține granule din sâmburi de rodie și cireșe - două ingrediente botanice exfoliante, antioxidante, hidratante și cu efect de rejuvenare asupra buzelor. Iar uleiul de ricin este foarte benefic pentru pielea uscată, menținându-i hidratarea.

2. Hidratează zilnic!

După exfoliere, se recomandă aplicarea unui strat subțire de balsam de buze sau ulei de buze, pentru a forma o barieră protectoare. Totodată, seara, înainte de culcare, aplică un strat generos de tratament intensiv reparator pentru buze.

Optează pentru un balsam de buze infuzat cu unt de shea luxuriant și ulei de semințe de rodie, pentru hidratare pe tot parcursul zilei. Uleiul de rodie conține acizi grași omega 6 și-9, nutrienți eficienți pentru piele, și este și el minunat pentru a avea buze catifelate.

Când ești la plajă, folosește un balsam de buze cu SPF, pentru a le proteja de daunele provocate de soare.

3. Colorează după gust!

Balsamul colorat și uleiul de buze cu pigment sunt ideale atunci când vrei buze intens hidratate și discret machiate.

Calmant si hidratant, fără o textură lucioasă și lipicioasă tipică, uleiul de buze - cea mai recentă inovație în îngrijirea buzelor - este un ser botanic vegan, care combină proprietățile antioxidante hidratante ale uleiului de semințe de rodie cu o strălucire translucidă superbă.

Se recomandă folosirea anterioară a exfoliantului de buze pentru a îndepărta celulele moarte și pentru a ajuta componentele hidratante ale uleiului de buze să pătrundă mai bine în piele.

 

Buze perfecte în doar zece minute!
Produse recomandate
Comments