SABON ReCycle - reciclare cu recompense!

SABON ReCycle - reciclare cu recompense!

14 mai 2024 Timp estimativ: ~1 min.

SABON ReCycle - reciclare cu recompense!

Ai terminat un produs SABON? Returnează ambalajul la un magazin participant la program, pentru reciclare, și gestul tău va fi răsplătit!

 

Pentru că iubim natura și pentru că am ascultat sugestiile primite de la clienții noștri de-a lungul timpului, anunțăm cu entuziasm că vom continua pe termen nelimitat programul SABON ReCycle - reciclare cu recompense alături de un partener priceput în domeniu, RECICLAD’OR!

 

Știai că ambalajele SABON pot fi reciclate în proporție de 99%? Cu ajutorul nostru, al tuturor, ele vor continua să-și dovedească utilitatea sub diferite forme, de-a lungul anilor, printr-un circuit natural.


Tu aduci recipientul gol, noi îl reciclăm!


La SABON, noi credem în sustenabilitate și în puterea noastră de a contribui la o planetă mai verde și mai curată. Te invităm, așadar, să fii parte dintr-o amplă campanie de reciclare cu beneficii atât pentru tine, cât și pentru mediul înconjurător!


Bucură-te de momentele de îngrijire și răsfăț oferite de scrubul pentru corp, uleiul de duș, loțiunea de corp sau orice alt produs cosmetic... până când ambalajul se golește. Acesta nu trebuie să fie un moment de tristețe – acum ambalajele produselor tale favorite pot căpăta o nouă utilitate, iar tu vei primi o recompensă!


Te așteptăm, așadar, în magazinele noastre din AFI Cotroceni, Feeria și Sun Plaza cu ambalaje cosmetice goale, în schimbul cărora oferim vouchere valorice membrilor Royal Passport! 

 


Iată care sunt pașii

1) Curăță bine ambalajele produselor după utilizare și dezlipește etichetele. 


2) Vino cu ambalajele goale la unul dintre magazinele Sabon participante la campanie, noi ne vom ocupa de reciclare! 


3) Dacă ești parte din clubul Royal Passport, numărul de ambalaje aduse de tine va fi convertit în număr de puncte. Pe baza punctelor acumulate, poți genera voucherul pentru a-l folosi la cumpărături.


Voucherul poate fi generat online, în contul Royal Passport, sau direct în magazin.


Pentru mai multe detalii privind această campanie, apasă AICI

 

Comments
; ?>