Atenție! Vă informăm că în perioada sărbătorilor legale prima zi de expediere a coletelor este 7 mai. Mulțumim pentru înțelegere!
Relaxare și răsfăț SPA pentru un păr strălucitor

Relaxare și răsfăț SPA pentru un păr strălucitor

23 aprilie 2024 Timp estimativ: ~2 min.

ingrijire par

Un duș rapid, o șamponare în grabă, un pic de balsam și... gata?  Nu, meriți momentul tău spa, pentru relaxarea scalpului și un răsfăț complet al părului și stării de spirit!

 


Dacă nu știai deja, un masaj delicat al scalpului are efecte benefice nu doar asupra frumuseții părului, datorită intensificării circulației sângelui de la nivelul rădăcinilor. Atunci când punem o presiune ușoară, cu mișcări circulare, la nivelul scalpului, în timp ce aplicăm șamponul, ne relaxăm și scăpăm de tensiunea de la nivelul gâtului și umerilor.

Aceste câteva mișcări delicate scad incidența și atenuează simptomele migrenelor, te ajută să dormi mai bine și induc starea de relaxare.


Cum te poți bucura de un tratament pentru păr ca la SPA

Pentru un plus de relaxare, întocmai ca la un SPA de lux, poți opta pentru un aparat de masaj al scalpului (se găsesc multe modele în comerț), cu vibrații și lumină infraroșie, însă umblă vorba că tot masajul cu degetele este cel mai relaxant. 

Aprinde lumânări și bețișoare parfumate în baie, umple o cadă cu spumă și săruri de baie relaxante și pune muzică de relaxare în surdină, pentru o experiență spa completă.


Și scalpul are nevoie de exfoliere!

Când te speli pe cap, udă părul și masează scalpul pentru câteva minute înainte de a aplica șamponul. Scrubul pentru scalp este minunat, pentru că ajută la eliminarea celulelor moarte, toxinelor şi impurităţilor de pe suprafaţa scalpului. În plus, stimulează şi oxigenează celulele scalpului, iar dacă exfoliantul conține și uleiuri botanice, vei avea la final un păr hidratat și foarte strălucitor!

După utilizarea scrubului, aplică un balsam sau o mască hidratantă  care pătrunde adânc în firul de păr, restabileşte umiditatea părului uscat şi deteriorat şi oferă o nutriţie intensă pentru dezvăluirea unui luciu ca de revistă.

La final, clătește părul cu oțet de rodie ! Aplică oțetul pe toată lungimea părului, masează cu vârful degetelor și lasă-l să acționeze timp de două, trei minute, cât asculți melodia preferată. Clătește apoi cu apă rece, pentru a maximiza strălucirea, iar părul tău va arăta la final ca după un tratament complex la SPA!

 

Produse recomandate
Comments