Amintiri despre viitor - scrie în jurnal povestea dorințelor pentru 2022!

Amintiri despre viitor - scrie în jurnal povestea dorințelor pentru 2022!

4 ianuarie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Deși în jurnalul personal scrii de obicei despre lucrurile întâmplate, viitorul poate fi așternut și el în paginile secrete. Mai precis, dorințele tale cele mai intense și cum conturezi tu anul ce abia a început.

Când scrii în jurnal intri în contact cu lumea ta interioară, îți clarifici gândurile și dai contur emoțiilor, ajungând astfel să te cunoști mai bine, să îți înțelegi mai bine reacțiile, trăirile, alegerile. La fel de mult te poate ajuta să scrii în jurnal cum vezi tu viitorul, în special la început de an, perioada în care facem - uneori doar mental – liste de rezoluții pe care mai apoi nu suntem suficient de organizați sau determinați să le împlinim.

Numerologii spun că 2022 va fi un an al emoțiilor, al relațiilor cu familia, cu pământul natal, o perioadă a restabilirii echilibrului. Oh, și ce nevoie avem cu toții de acest din urmă lucru – de echilibru! Am trăit perioade lungi în care am fost privați de apropierea de oamenii dragi, în care am păstrat distanța din dorința de a ne proteja și de a-i proteja.

De aceea, e important să ne gândim la anul ce vine ca la un an al regăsirii, un an în care vom călători fără teamă spre locuri și destinații la care doar am visat în ultima vreme... Un an în care nu ne vom mai teme să ne bucurăm de soare, mare, munte sau de orașele pe care am amânat să le (re)vizităm.

Scrie, așadar, în jurnalul tău ce-ți dorești de la 2022 și nu-ți fie teamă să-i ceri cele mai năstrușnice lucruri! Fă o listă sau un tabel – cum ți-e mai comod – cu rezoluțiile tale și încercă să fixezi fiecăreia și câte un deadline, pentru a te organiza mai bine și pentru a te motiva să le duci la îndeplinire.

De exemplu, îți dorești să te reapuci serios de sport, să reînnoiești abonamentul la sală, să mergi mai mult pe jos sau să dedici mai multe minute exercițiilor la saltea, făcute la tine acasă? Scrie în jurnal, astfel te vei responsabiliza mai bine și vei comunica clar minții și conștiinței tale că ești cu adevărat pregătită să te ții de treabă. Eventual notează și câte kilograme vrei să dai jos și la ce greutate vrei să ajungi până în... iunie!

Forța cuvintelor scrise

Astrologii spun că gândirea și comunicarea vor fi aspecte importante de-a lungul întregului an ce ni se așterne în față. Cuvintele vor avea un puternic impact și în sens pozitiv, și în sens negativ în 2022, așa că propune-ți să eviți (oral sau în scris) afirmațiile negative, gândurile pesimiste și cuvintele de vibrație joasă. Este extrem de important ce gândim și cum ne exprimăm pentru că atragem către noi chiar acele lucruri, așa că adio negativitate!

Scie de bine și va fi bine!

 

Amintiri despre viitor - scrie în jurnal povestea dorințelor pentru 2022!
Comments