5 idei pentru o baie romantică

5 idei pentru o baie romantică

9 februarie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

De Ziua Îndrăgostiților, ce-ar fi mai potrivit decât o baie romantică, la lumina lumânărilor, cu o șampaie în frapieră și o declarație de dragoste pe buze?

Sigur că orice zi poate fi o zi a iubirii, însă de ce n-am profita de o zi specială dedicată lui Cupidon pentru a reaprinde focul pasiunii în cuplu și pentru a-i reaminti omului drag sentimentele noastre? Îți dezvăluim mai jos cinci idei pentru o reușită baie în doi!

 

1.      Dacă ar fi să facem o listă cu armele seducției, cu rezultat garantat, ar cuprinde următoarele: neapărat lenjerie sexy (avem timp tot anul pentru pijamaua pufoasă!), lumânări parfumate pe care le putem aprinde prin toată casa, începând cu holul și până în baie, pentru a crea o atmosferă romantică, spumă de baie și esențe aromate pe care le adăugăm în cadă, un ulei plăcut parfumat pe care să-l folosim pentru masaj și, bineînțeles, șampania - pentru că trebuie să sărbătorim iubirea, nu-i așa?

2.      Seara poate începe cu o cină romantică, preferabil pregătită împreună, sau poate fi o surpriză pentru omul drag.

3.      Continuați relaxarea în cada plină cu spumă, în care adăugați, pentru un plus de răsfăț extrasenzorial, lapte de baie și câteva picături de uleiuri esențiale. Trandafirul este întotdeauna o idee bună și vă va deconecta ca prin minune de grijile cotidiene!

4.      Puteți înlocui uleiurile esențiale cu bulgări pentru baie, care conțin săruri minerale și uleiuri aromatice cu efect antistres și detensionant, plus că vă lasă pielea catifelată și pregătită de mângâieri.

5.      Și sigur că după o baie super relaxantă, un masaj reciproc ar putea completa perfect surpriza romantică! Și nu uitați de muzică. Piese de jazz în surdină sau melodiile voastre de suflet pot fi repertoriul perfect!

Nu uita și de vorbele dulci de dragoste, chiar dacă spui zilnic „Te iubesc!“. Momentul este unul special și cere o declarație specială de iubire! Așadar, profită de energia lui Cupidon și reamintește-i partenerului ce simți pentru el!

 

5 idei pentru o baie romantică
Comments