De ce să alegi săpunurile naturale

De ce să alegi săpunurile naturale

25 octombrie 2018 Timp estimativ: ~2 min.

De ce să alegi săpunurile naturale

Natural vs. banal

Majoritatea săpunurilor comerciale, din cauza ingredientelor artificale folosite, adică agenți spumanți artificiali, coloranți artificiali și alte chimicale, au un efect puternic degresant, fiind agresive cu pielea, dar și cu mediul înconjurător. În plus, în urma procesului de saponificare, din săpunurile cosmetice obișnuite este îndepărtată glicerina, un ingredient prețios ce ia după aceea drumul producătorilor de creme și loțiuni. Din acest motiv, săpunurile naturale costă ceva mai mult decât cele obișnuite, însă înglobează în formula lor toate ingredientele necesare atât curățării, cât și hrănirii pielii.

Ingrediente prețioase

Glicerina este, cum spuneam, principalul ingredient care transformă un săpun banal într-un produs cu beneficii imediate pentru sănătatea și frumusețea pielii. În special persoanele cu pielea uscată se vor bucura de tot ce poate oferi un săpun de calitate, natural.

Din generoasa ofertă Sabon, poți alege săpunuri solide pe bază de glicerină, cu diferite culori și arome una mai ispititoare decât alta: iarbă, trandafir, vanilie-cocos, liliac, lămâie, lavandă.

Uleiul de măsline e un alt ingredient natural cu excelente proprietăți de îngrijire și hidratare. Înmoaie pielea, atenuează ridurile fine, combate celulita și vergeturile. Săpunul Sabon pe bază de ulei de măsline conferă pielii un efect de prospețime și are arome delicate, de fructe proaspete (mango, kiwi, lămâie, mentă), de plante și flori (trandafir, mentă, rozmarin) sau vei găsi, în noua gamă de produse cu ingrediente de la Marea Moartă, săpun solid cu ulei de măsline și nămol, ce regenerează și protejează celulele, fiind eficient împotriva îmbătrânirii premature. Este ideal pentru tenul gras, iritat și pentru pielea cu probleme, întrucât reduce sebumul în exces şi închide porii, purificând şi catifelând tenul.

Buretele vegetal se combină cu săpunul natural într-un produs ce face minuni în zonele cu piele îngroșată, uscată, ce au nevoie nu doar de spălare, ci și de exfoliere: coate, călcâie, genunchi. La Sabon ai de ales între aromele de lămâie, lavandă și ambră – încearcă-le pe toate!

 

De ce să alegi săpunurile naturale

Comments